صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / مسؤولان از لشکر نیروی علمی غافلند/یک ‌نفر برای حل مشکلات به انجمن‌های علمی مراجعه نمی‌کند

پروفسور شمسی‌پور در کنگره شیمی ایران:

مسؤولان از لشکر نیروی علمی غافلند/یک ‌نفر برای حل مشکلات به انجمن‌های علمی مراجعه نمی‌کند

رئیس انجمن شیمی ایران گفت: نه یک نفر از دولت و نه یک نفر از صنعت تاکنون برای حل مسائل خود به انجمن‌های علمی مراجعه نکرده‌ است و این یکی از عواملی است که ما نمی‌توانیم پیشرفت کنیم که مایه تاسف است.

پرفسور مجتبی شمسی پور

به گزارش کسب و کار نیوز، پروفسور مجتبی شمسی پور امروز ۲۶ تیرماه در بیستمین کنگره شیمی ایران که در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با تاکید براینکه متاسفانه وضعیت صنعت در ایران مطلوب نیست، زیرا تنها به فروش نفت متکی هستیم، تصریح کرد: حدود ۵۰۰ انجمن علمی در ایران فعالیت دارند، یعنی یک لشکر نیروی علمی رایگان در خدمت اداره کشور است که از آن‌ها استفاده نمی‌شود و این مشکل دانشگاه نیست، بلکه مشکل مسؤولان کشوری است.

وی ادامه داد: با توجه به وجود منابع فسیلی، غیرفسیلی و کانی‌های مختلف در ایران، علم شیمی اولویت و مزیت اصلی کشور ما محسوب می‌شود، لذا می‌تواند برای صنعتگران ما مفید واقع شود.

رئیس انجمن شیمی ایران با بیان اینکه از دانشگاه‌های ما ایراد گرفته می‌شود که چرا دانشجوی کارآفرین تربیت نمی‌کنید؟، افزود: نه یک استاد دانشگاه هیچگاه می‌تواند وارد صنعت شود، نه یک دانشجو استطاعت مالی لازم را برای ورود به صنعت و کارآفرینی دارد، ولی توانایی آن در وی وجود دارد.
 
شمشی‌پور تاکید کرد: بر اساس شنیده‌ها بیش از ۷۰ هزار دانشجوی دکتری در کشور وجود دارند و از طرفی ما نیازمندیم که نیروی جوان اداره کشور را به دست بگیرند و به قانون‌گذاری‌ها کمک کنند. این جمعیت سالخورده که اکنون مسئولیت‌ها را برعهده دارند، اهداف دیگری دارند و توان بدنی لازم را دیگر ندارند و فکر نمی کنم بتوانند مشکل کشور را حل کنند.

وی خاطرنشان کرد: کشور ما قبل از انقلاب پنج صدم تولید علم دنیا را دارا بود، اما اکنون با همین شرایط دشوار و به برکت انقلاب بالای دو درصد تولید علم دنیا یعنی دو برابر سهممان تولید  علم داریم و اخیرا از ترکیه نیز در خاورمیانه جلو افتاده‌ایم که این آمارها نشان می‌دهد بدنه ایران قوی است، اما مسئولین باید کمک کنند که صنعت از این منابع علمی بهره ببرد.

رئیس انجمن شیمی ایران با اشاره به بیستمین کنگره شیمی ایران، یادآور شد: این کنگره هر دوسال یکبار برگزار می‌شود. برگزاری این کنگره‌ها می‌تواند به شناسایی توانایی علمی کشور کمک ‌کند و فرصتی را برای استفاده صنعتگران از این علم فراهم آورد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.