صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / فرستاده پوتین به سوریه در هلسینکی: مواضع روسیه و آمریکا درمورد سوریه با هم مطابق است
فرستاده پوتین به سوریه در هلسینکی: مواضع روسیه و آمریکا درمورد سوریه با هم مطابق است

فرستاده پوتین به سوریه در هلسینکی: مواضع روسیه و آمریکا درمورد سوریه با هم مطابق است

فرستاده رئیس جمهوری روسیه به سوریه در حاشیه نشست روسای جمهور روسیه و آمریکا در هلسینکی اعلام کرد که مواضع این دو کشور درخصوص مساله سوریه با یکدیگر تطابق دارد.

لاورنتیف

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از روسیا الیوم، الکساندر لاورنتیف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه به سوریه در گفتگو با خبرنگاران تصریح کرد: مساله‌ مهم‌تر برای روسیه برقراری ثبات در سوریه و توقف درگیری‌ها و انجام روند سیاسی است، این مهم‌ترین مساله برای ما است.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون موضع طرف آمریکایی در این خصوص عنوان داشت: اساساً، اهداف ما با هم مطابقت دارد.

فرستاده رئیس جمهوری روسیه به سوریه اعلام کرد: هدف همان حل و فصل اوضاع از طریق راهکارهای مسالمت آمیز است و چندین بار بر تطابق داشتن این اهداف تاکید شد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

اطلاعات قطره‌چکانی صهیونیست‌ها از خسارات حملات ایران/ هزینه ۲۰میلیارددلاری روی دست اسرائیل

به گزارش کسب و کار نیوز ، در حالی که در سایه سانسور شدید بر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.