به گزارش کسب و کار نیوز، مهندس فداحسین محمدی در گردهمایی مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور که امروز در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهارکرد: اساسنامه حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر سال ۶۵ به تایید بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران رسید و آخرین بار در سال ۹۶ به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید. در واقع هدف از این اساسنامه، تربیت، تهذیب، رشد و تعالی دانشجویان شاهد و ایثارگر و کمک عزتمندانه با حفظ کرامت انسانی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و در نهایت حمایت از این دانشجویان و ارتقاء وضعیت تحصیلی،علمی و فرهنگی آنها بود تا زمینهسازی برای پرورش مدیران متعهد در آینده صورت بگیرد.
وی در ادامه گزارشی از تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاههای کشور ارائه داد و گفت: به طور کلی تعداد ۶۶ هزار و ۷۷۲ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاههای کشور تحصیل میکنند که ۳۳ هزار و ۷۴۴ نفر آنها در دانشگاههای دولتی، ۱۱ هزار و ۶۰۰ نفر آنها در دانشگاه پیام نور، ۵ هزار و ۴۸۶ نفر این دانشجویان در موسسات آموزش عالی و ۱۵ هزار و ۹۴۲ نفر آنها در دانشگاه علمی و کاربردی مشغول تحصیل هستند.
به گفته مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم از تعداد کل دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای کشور ۴ هزار و ۱۱۹ نفر آنها در علوم پایه، ۱۳ هزار و ۸۰۳ نفر در علوم انسانی، ۱۲ هزار و ۳۲ نفر در رشتههای فنی مهندسی، ۲ هزار و ۱۹۶ نفر در رشتههای کشاورزی و مابقی دانشجویان در رشتههای هنر تحصیل میکنند.
مهندس محمدی خاطرنشان کرد: از تعداد کل دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای کشور تعداد ۳۴ هزار و ۹۴ نفر آنها در دوره کارشناسی، ۱۱ هزار و ۶ نفر در دوره کارشناسی ارشد و ۳ هزار و ۷۰۰ نفر نیز در مقطع دکتری مشغول تحصیل هستند.
وی یادآور شد: از بین دانشجویان شاهد و ایثارگر مشغول به تحصیل در دانشگاهها ۱۵۰ نفر جانباز بالای ۵۰ درصد، ۸۳ نفر آنها دانشجوی آزاده و ۳۸۰ نفر جانباز کمتر از ۵۰ درصد، ۳۲۶ نفر رزمنده، ۲ هزار و ۲۴۲ نفر فرزندان شهید، ۳ هزار و ۷۶۳ نفر فرزندان جانباز بالای ۵۰ درصد، ۴ هزار و ۵۹۷ نفر فرزندان آزاده و ۱۵ هزار و ۵۹۸ نفر نیز فرزندان جانباز بالای ۲۵ درصد هستند.
دبیر اجرایی گردهمایی مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در پایان از تقدیر تعداد ۹۰ نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر در مراسم امروز خبر داد و گفت: ۲۶ نفر این افراد در دوره کارشناسی، ۲۷ نفر در دوره کارشناسی ارشد و ۳۷ نفر این دانشجویان در دوره دکتری مشغول به تحصیل هستند. در واقع ۱۷ نفر این دانشجویان فرزند شهید، ۲۳ نفر فرزندان بالای ۵۰ درصد جانبازی و ۵۰ نفر آنها فرزندان کمتر از ۵۰ درصد جانبازی هستند.
انتهای پیام