صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / نهمین دوره از استارتاپ تریگر برگزار می شود

نهمین دوره از استارتاپ تریگر برگزار می شود

نهمین دوره رویداد استارتاپ تریگر با موضوع انرژی از ۲۰ الی ۲۶ مرداد ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از اکوسیستم، استارتاپ تریگر رویدادی است که افراد می توانند در مدت ۶ روز ایده های خود را برای راه اندازی یک کسب و کار پرورش دهند. در طی این رویداد شرکت کنندگان در کارگاه های آموزشی شرکت می کنند و آموزش های مورد نیاز برای تبدیل یک ایده به استارتاپ در اختیار آنان قرار می گیرد. علاوه بر این، صاحبان ایده می توانند به تیم سازی بپردازند و امکان همکاری با تیم ها برای برنامه نویسان، مدیران تجاری، گرافیست ها و سایر متخصصان نیز امکان پذیر است.

محورهای نهمین دوره رویداد استارتاپ تریگر شامل انرژی نو، بهنیه سازی انرژی در ساختمان و حمل و نقل عمومی می شوند. مرکز کارآفرینی مسئولیت برنامه ریزی و برگزاری این رویداد را به عهده دارد و ستاک (ستاد توسعه ی ایده های کارآفرینانه) شتابدهنده شریف و مرکز رشد فناوری های پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، نیز حامیان علمی و مالی و معنوی آن هستند.

کارگاه ها (Workshops)

چهار کارگاه آموزشی در چهار روز ابتدای این رویداد برگزار خواهد شد.

ملاقات سریع (Fast Meeting)

در چهار مرحله طی چهار روز نخست این رویداد، هر یک از افراد در برابر سایر شرکت کنندگان قرار می گیرند و راجع به ایده ها و توانمندی های خود با یکدیگر به گفتگو می پردازند. در هر گفتگو برای هر نفر ۹۰ ثانیه زمان در نظر گرفته شده است و هر روز در برابر تعداد مشخصی از شرکت کنندگان قرار می گیرد. این بخش فرصتی ایده آل برای یافتن هم تیمی های توانمند و ایده ای متفاوت برای تیم سازی است.

مشاوره (Mentoring)

در این بخش متخصصان و صاحب نظران در زمینه سلامت هوشمند، کسب و کار و بازارهای سرمایه در جمع تیم ها حضور پیدا می کنند، تجربیات خود را در اختیار آن ها می گذارند و پاسخگوی سوالات آنها خواهند بود.

جوایز (Prizes)

جوایز نهمین دوره رویداد استارتاپ تریگر شانس ورود به برنامه شتاب دهنده شریف و استقرار به مدت ۶ ماه در مجتمع خدمات فناوری شریف همراه با حمایت مالی و مشاوره های فنی و کسب و کار برای سه تیم برتر این رویداد می شوند. به منظور استفاده از برنامه شتابدهنده شریف، باید حداقل ۵۰ درصد از بنیانگذاران جزو دانشجو یا فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف باشند.

همچنین به تیم های اول تا سوم این رویداد به ترتیب مبالغ ۲٫۵ میلیون تومان، ۱٫۵ میلیون تومان و ۱ میلیون تومان اهدا خواهد شد.

هزینه شرکت در این رویداد برای دانشجویان دانشگاه شریف مبلغ ۵۰٫۰۰۰ تومان، دانشجویان سایر دانشگاه ها مبلغ ۷۰٫۰۰۰ تومان و برای دیگر شرکت کنندگان مبلغ ۱۰۰٫۰۰۰ تومان است. لازم به ذکر است که این هزینه ها تمام خدمات ارائه شده در رویداد را پوشش می دهند.

همچنین مطالعه کنید:

حمایت از طرح‌های پیشران شرکت های دانش‌بنیان

به گزارش کسب و کار نیوز ، شرکت پاکمن در سال ۱۳۵۴ با همکاری پنج …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.