صفحه اصلی / استان ها / یزد / یزد پیشتاز در صدور نسخ الکترونیکی/بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی سرطان در آستانه آغاز ساخت

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد اعلام کرد

یزد پیشتاز در صدور نسخ الکترونیکی/بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی سرطان در آستانه آغاز ساخت

مدیر درمان تامین اجتماعی استان یزد با اشاره فعالیت 319 پزشک این استان در رابطه با طرح نسخه الکترونیکی، یزد را از استان‎‎های پیشتاز کشور در این حوزه برشمرد.

افتتاح بیمارستان ۱۷۳تختخوابی در قم

به گزارش کسب و کار نیوز، دکتر محمدحسین توحیدی‏‏‎فر در جمع خبرنگاران با اشاره به پیشتازی استان یزد در موضوع نسخه الکترونیکی و ورود تامین اجتماعی به این مقوله در راستای تحقق پرونده الکترونیکی سلامت، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۲۵ پزشک دارای مطب در استان برای صدور الکترونیکی نسخ بیماران آعلام آمادگی کرده‌‏‏اند که تاکنون ۳۱۹ پزشک در استان به این صورت فعالیت دارند هر چند که بخشی از نسخ خود را به صورت الکترونیکی صادر می‏‏‌کنند.

وی با بیان این که تاکنون ۲۵۰ هزار نسخه در استان به این صورت صادر شده است، گفت: بیماران در قالب این طرح تنها با ارائه شماره کارت ملی در هر کجای کشورمان می‏‏‎توانند از خدمات تامین اجتماعی از جمله دریافت دارو بهره‏‏‎مند شوند.

به گفته توحیدی‏‏فر، علاوه بر این، نسخ الکترونیکی برخلاف برخی نسخ کاغذی نیازمند تاییدیه نسخه نیستند و جلوی برخی اشتباهات و تخلفات در حوزه سلامت نیز گرفته خواهد شد و تمام سوابق بیمار از این طریق قابل رویت برای پزشکان است.

وی در مورد بیمارستان سرطان یزد نیز اظهار کرد: این بیمارستان در بدو تحویل به تامین اجتماعی تنها یک زمین گودبرداری شده بود که فاقد مصوبه وزارت بهداشت نیز بود ولی با وجود طرح بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی با پیگیری‎‎های زیادی که شد نهایتاً برای ۱۵۰ تختخواب آن مجوز صادر شد.

توحیدی‏‏‎فر با اشاره به آغاز طرح مطالعاتی این بیمارستان پس از صدور مجوز، از توافق اولیه سرمایه‏‏‎گذاری با یک شرکت از کشور کره جنوبی در سال ۹۵ در این باره خبر داد و گفت: با این حال به دنبال مسائل مربوط به تحریم‏‏‎ها فعالیت این شرکت که قرار بود طی ۳۲ ماه بیمارستان را آماده بهره‎‎برداری کند، عملاً اجرایی نشد لذا بخش کارشناسی داخل کشور در این رابطه ورود کرده است.

وی با بیان این که طرح مطالعاتی بیمارستان پس از تهیه توسط  مهندسان داخلی در چهار نوبت با اصلاحیه‏‏‎هایی به وزارت بهداشت جهت تایید ارسال شده و امیدواریم به زودی شاهد آغاز عملیات اجرایی آن در استان باشیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان با بیان این که سازمان تامین اجتماعی یک دستگاه درامد هزینه‏‏‎ای است که از محل درآمدهای خود هزینه‏‏‎هایش را تامین می‌‏‏کند، علت معوقه شدن برخی پرداخت‎‎های سازمان را محقق نشدن درامدهای سازمان ذکر کرد و در این باره به مطالبات ۲۹۰ میلیارد تومانی تامین اجتماعی استان از کارفرمایان اشاره کرد.

توحیدی فر با اشاره به افزوده شدن ۴۴ تخت جدید به بیمارستان تامین اجتماعی شهدای کارگر یزد، از برنامه ریزی برای اجرای طرح توسعه این بیمارستان با ایجاد یک باب پلی کلینیک تخصصی و جایگزینی بخش‎‎های سی سی یو و آنژیو در محل درمانگاه کنونی این بیمارستان خبر داد.

وی با بیان این که هم اکنون در این بیمارستان برخی اعمال جراحی خاص مانند تعویض مفصل بیماران در حوزه ارتوپدی با وجود هزینه‏‏‎های سنگین انجام می‌‏‏شود، از نوبت زیاد بیماران به دلیل هزینه‏‎‎های سنگین تامین ارتوز  و پروتوز خبر داد و ابراز امیدواری کرد که خیرین در این رابطه به مساعدت بیماران همت گمارند.

این مسئول همچنین از ایجاد درمانگاه تخصصی ابرکوه و نیز پلی کلینیک اردکان که به زودی افتتاح رسمی خواهند شد، خبر داد.

دکتر مجید صابری مدیر کل تامین اجتماعی استان نیز در ابتدای این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت تامین اجتماعی استان گفت: خوشبختانه با وجود مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور در استان رشد ۱٫۵ درصدی بیمه شدگان و چهار درصدی ایجاد کارگاه‏‏‎ها را شاهد هستیم.

وی با اشاره به عدم نیاز استان به افزودن درمانگاه‏‏‎های تامین اجتماعی در استان، گفت: با این حال ساخت ساختمان‏‏های جدید درمانگاه‎‎های مهریز و خاتم را در نوبت داریم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

زندان‌

لغو تمام بازدیدها از زندان‌های استان یزد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, «رضا ذوالفعلی‌نژاد» با اشاره به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.