صفحه اصلی / استان ها / سمنان / امید به زندگی در سمنان به مرز ۸۰ سال رسید

سرپرست جدید علوم پزشکی استان:

امید به زندگی در سمنان به مرز ۸۰ سال رسید

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به ارتقاء شاخص‌های امید به زندگی در این استان گفت: امید به زندگی در استان سمنان در حال حاضر به مرز 80 سال نزدیک شده و همین می‌طلبد که برای جامعه رو به افزایش سالمندان در استان برنامه‌ریزی کنیم.

سرای سالمندی

به گزارش کسب و کار نیوز، نوید دانایی در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان از برنامه‌ریزی برای تدوین برنامه جامع سالمندی در استان خبر داد و افزود: با بالا رفتن امید به زندگی نیازمند ایجاد یک سری زیرساخت‌های جدید هستیم به طوری که براساس استانداردهای حوزه سلامت با افزایش هر یک سال به شاخص امید به زندگی باید سه تا چهار تخت دیالیز نیز در آن محدوده ایجاد شود.

وی افزود: استان سمنان از نظر زیرساخت‌های لازم برای اجرایی شدن نظام ارجاع تقریبا مشکل زیرساختی چندانی ندارد.

دانایی با اشاره به مزایای اجرای این طرح ادامه داد: اگر نظام ارجاع به طور کامل اجرایی شود بسیاری از مشکلات حوزه سلامت مرتفع خواهد شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از نظام ارجاع به مثابه نظام‌بخشی به فرآیند درمان در کشور نام برد و گفت: نظام ارجاع پیش از این در بسیاری از کشورهای توسعه یافته اجرایی شده و دستاوردهای خوبی برای بخش سلامت در این کشورها داشته است.

وی با اشاره به اینکه اجرای کامل این طرح نیازمند زمان است پیش‌بینی کرد: اجرایی شدن طرح نظام اجرا حداقل به یک بازه زمانی ۳ تا ۵ ساله نیاز دارد. این نظام مراجعات به پزشکان متخصص و فوق تخصص را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و اجرایی شدن درست نظام ارجاع هزینه‌های بخش سلامت در کشور را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

وی از برنامه‌ریزی در خصوص فرهنگ‌سازی سازمانی به عنوان یکی از برنامه‌های خود در علوم پزشکی استان نام برد و گفت: قرار است که همکاران ما در همین ارتباط یک برنامه جامع تدوین و اجرایی کنند. همچنین ما نیازمند احیای مراکز درمانی و بیمارستانی خود هستیم.  مردم باید در جریان خدمات ما در بیمارستان‌ها قرار گیرند. متاسفانه خدمات متعدد همکاران در بخش بیمارستانی چندان به چشم نمی‌خورد و برای رفع این مشکل باید برنامه داشته باشیم.

تغییری در هزینه‌های بیمارستانی ایجاد نشده

دکتر دانایی با بیان اینکه تغییری در هزینه‌ها و پرداختی‌ها در بخش درمان و مراکز بیمارستانی ایجاد نشده اضافه کرد: علوم پزشکی استان سمنان همه تلاش خود را برای ارتقاء خدمات به عموم مردم در بخش درمانی به کار می‌گیرد.

وی با اشاره به مشکلات عدیده کشور در حوزه بیماری‌های غیرواگیر گفت: اگر در حوزه بیماری‌های غیرواگیر برنامه‌ریزی و تلاش بیشتری صورت گیرد هم در کاهش مراجعات و هم در کاهش بیماران و هزینه‌های درمانی تاثیر مستقیم خواهد داشت. بیماری‌های غیرواگیر بار بالایی دارند و برای توفیق در این بخش نیازمند همت همه‌جانبه دیگر سازمان‌ها هستیم.
انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

سپهبد قاسم سلیمانی

لغو همه کنسرت‌های موسیقی در سمنان تا ۲۵ بهمن

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.