غلامرضا کریمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه تلاش میکنیم مشکلات مدارسی که بیش از ۵۰ درصد دانش آموز افغانستانی دارند را حل کنیم اظهار کرد: اعتبار خاصی به صورت متمرکز برای پوشش تحصیلی اتباع نداریم که ردیف ویژهای داشته باشد و همانند سایر دانشآموزان ایرانی محسوب می شوند. هرچند نیازمند بودجه خاصی هستیم که بتوانیم مشکلات موجود را حل کنیم.
وی افزود: بیش از ۴۵۰ هزار دانش آموز اتباع خارجی داریم که رقم بزرگی است و البته وزارتخانه بر اساس دستور مقام معظم رهبری تحصیل آنها را به طور کامل کامل پوشش میدهد و هر دانش آموزی مراجعه کند ثبت نام از او به عمل میآید.
رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه همه مشکلات تحصیل اتباع صرفا آموزشی نیست گفت: به عنوان مثال برخی از این دانش آموزان یونیفرم، کفش و پول سرویس و تهیه لوازم التحریر ندارند و در مدرسه دچار مشکل میشوند. از آن سو مدرسه هم سرانهای ندارد که بتواند به این امر اختصاص دهد.
کریمی ادامه داد: درخواست ما از خیران و انجمنهای مردم نهاد داخلی و بینالمللی این است که در این زمینه به ما کمک کنند تا مسائل غیرآموزشی افغانستانیها را حل کنیم.
وی با بیان اینکه مقرر شد با دستور وزیر آموزش و پرورش کارگروهی تشکیل شود که نمایندگان بخشهای مالی و اداری وزارتخانه هم در آن حضور باشند گفت: پیگیری میکنیم تا مسائل بودجهای و کمکهایی که از طریق دفتر مقام معظم رهبری، خیرین و سایر نهادها دریافت میشود به نحو مطلوبی مورد استفاده قرار گرفته و بخشی از مشکلات بویژه در مدارسی که بیش از ۵۰ درصد دانش آموز افغانستانی دارند مرتفع شود.
انتهای پیام