صفحه اصلی / اقتصادی / کشاورزی / ۳۴ هزار میلیارد ریال پول گندمکاران پرداخت شد
۳۴ هزار میلیارد ریال پول گندمکاران پرداخت شد

کاهش 14.7درصدی تولید گندم در استان های گرمسیری؛

۳۴ هزار میلیارد ریال پول گندمکاران پرداخت شد

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: از ابتدای فصل برداشت گندم تاکنون، نزدیک به چهار میلیون و 800 هزارتن گندم به ارزش 65 هزار میلیارد ریال خریداری که از این مبلغ 34 هزار میلیارد ریال به حساب گندمکاران واریز شده است.

به گزارش کسب و کار نیوز، یزدان سیف روز شنبه در نشست خبری خود در محل این شرکت، افزود: از این میزان ۳۱ هزار میلیارد ریال پول گندمکاران باقیمانده که در صورت تامین به موقع پرداخت می شود.
وی با یادآوری اینکه طبق برنامه قرار بود ۵٠ درصد مطالبات کشاورزان بین ۴۵ روز تا ۲ ماه پس از تحویل محصول پرداخت شود، ادامه داد: کشاورزانی که تا ٢٢ اردیبهشت ماه امسال گندم خود را تحویل داده و در سامانه بانک کشاورزی ثبت شده اند، همه مطالباتشان را دریافت کرده اند.
سیف افزود: کشاورزانی که تا ١۴ تیرماه گندم خود را تحویل داده و در سامانه بانک کشاورزی نیز ثبت شده است، ۵٠ درصد پول خود را دریافت کرده اند.

** کاهش تولید ۱۴٫۷درصدی تولید گندم در استان های گرمسیری
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: به دلیل کاهش بارندگی ها در استان های گرمسیری، امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش ١۴.٧ درصدی تولید بودیم که البته با شروع برداشت در استان های سردسیری همانند همدان، آذربایجان شرقی و غربی و کردستان به نظر می رسد این میزان کاهش جبران و به میزان سال گذشته دست پیدا کنیم.
وی نیاز مصرفی گندم کشور را ۱۱ میلیون تن دانست و پیش بینی کرد، امسال بین ۹٫۲ تا ۱۰ میلیون تن خرید گندم شود؛ با توجه به ذخایر آتی نیازی به واردات گندم برای مصرف داخلی نخواهیم داشت.
سیف درخصوص ورود موقت گندم و استحصال آرد و صادرات آن نیز گفت: استراتژی شرکت بازرگانی دولتی ایران صادرات محصولات ناشی از ورود موقت گندم نیست و همچنان ورود گندم به کشور ممنوع است؛ اما برای حفظ بازارهای خارجی از پارسال تاکنون اقدام به ورود موقت گندم برای صادرات محصولات ناشی از این محصول کرده ایم.
وی اضافه کرد: در سه ماهه ابتدای امسال با وجود کاهش حمایت های دولتی در تامین ارز برای ورود موقت گندم، ۶۲ هزار تن آرد به کشورهای متقاضی صادر شده که همین اقدام برای پنج هزار نفر در حوزه تامین گندم، آرد و نان اشتغالزایی ایجاد کرده است.
سیف افزود: پارسال ۵۹۰ هزار تن گندم به آرد و محصول تبدیل و به کشورهای مختلف از جمله ایتالیا و عمان صادر شده است.
اقتصام**۹۱۸۶** ۲۰۲۳

همچنین مطالعه کنید:

کمبودی در بازار سیب زمینی نداریم/ تحمیل هزینه‌های انبارداری به قیمت تمام شده

به گزارش کسب و کار نیوز، سیب زمینی از جمله کالای اساسی پرمصرفی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.