صفحه اصلی / ورزشی / توپ و تور / ساهاکیان: به سرمربی گفته بودم خداحافظی می‌کنم اما جدی گرفته نشد
ساهاکیان: به سرمربی گفته بودم خداحافظی می‌کنم اما جدی گرفته نشد

ساهاکیان: به سرمربی گفته بودم خداحافظی می‌کنم اما جدی گرفته نشد

ملی پوش بسکتبال ایران گفت: موضوع خداحافظی ام را به سرمربی تیم گفته بودم اما جدی گرفته نشد.

تیم ملی بسکتبال اوشین ساهاکیان مهران شاهین‌طبع

به گزارش کسب و کار نیوز، در حاشیه مراسم تقدیر از اوشین ساهاکیان که در کمیته ملی المپیک برگزار شد، ساهاکیان گفت: موضوع خداحافظی ام از تیم ملی را به سرمربی تیم ملی  آقای شاهین طبع گفته بودم اما ظاهرا خیلی جدی گرفته نشد.
او ادامه داد: نمی خواستم پیش از اتمام دیدار تیم ملی بسکتبال در پنجره سوم جام جهانی موضوع خداحافظی ام را خیلی جدی مطرح کنم تا مبادا روی روحیه تیم تاثیر بگذارد، به همین دلیل بعد از پایان بازی تصمیم را به صورت جدی مطرح کردم. حتی در نظر داشتم در رختکن خداحافظی کنم.
ساهاکیان با اشاره تقدیر کمیته ملی المپیک از او تاکید کرد: بابت این تقدیر تشکر می کنم . خستگی این همه سال از تنم در آمد. امیدوارم در زمینه های مختلف باز هم کنار بسکتبال باشم. افتخار می کنم که چند سال در خدمت تیم ملی بودم و امیدوارم از این به بعد هم به بسکتبال خدمت کنم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

اختصاص ١.۵ میلیارد دلار دیگر از صندوق توسعه ملی برای ذخایر استراتژیک

به گزارش کسب و کار نیوز ؛، مژگان خانلو، رئیس امور تلفیق و هماهنگی بودجه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.