صفحه اصلی / اقتصادی / صنعت و معدن / معاون وزیر صنعت: وحدت، نیاز اساسی برای مقابله با تحریم هاست
معاون وزیر صنعت: وحدت، نیاز اساسی برای مقابله با تحریم هاست

معاون وزیر صنعت: وحدت، نیاز اساسی برای مقابله با تحریم هاست

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رییس جمهوری آمریکا نمی تواند اهداف شوم خود را در ایران پیاده کند، مگر آنکه شرایط آن در کشور فراهم باشد و پیش زمینه مبارزه با آن، وحدت جامعه است.

 

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا، «منصور معظمی» امروز به دور جدید تحریم های آمریکا اشاره کرد و گفت: این تحریم ها هوشمندانه طراحی شده و هدف آن به ستوه در آوردن مردم است؛ این مساله خلاف حقوق بشر و استانداردهای بین المللی است و هرچند مقام های آمریکایی همواره «دولتی بودن» تحریم ها را عنوان می کنند اما در حقیقت بدنه اجتماع ایران را نشانه گرفته است.
به گزارش کسب و کار نیوز، «دونالد ترامپ» که از بهمن سال ۱۳۹۵ به عنوان رییس جمهوری آمریکا بر سر کار آمده است، شامگاه هجدهم اردیبهشت ماه خروج از برجام را اعلام کرد.
برپایه اعلام نوزدهم اردیبهشت ماه امسال خزانه داری آمریکا، در ۲ دوره ۹۰ و ۱۸۰ روزه تحریم های پیش از توافق هسته ای اعمال می شود.
معظمی تاکید کرد در این شرایط، دولت وضعیت موجود را برای مردم تشریح می کند تا آحاد جامعه در جریان مسائل قرار گرفته و همراهی بیش از پیش ایجاد شود.
«مسوولان باید برای مقابله با شرایط جدید برنامه اجرایی داشته باشند و در بخش صنعت و تولید نیز سناریوهایی تدارک دیده شده است».
وی شفاف سازی فرآیندها را موجب افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی برشمرد که در شرایط تحریم بیش از پیش ضرورت دارد.

** امضای بیشترین قراردادهای پسابرجامی در ایدرو
معظمی که رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) است، تاکید کرد همه شرکای ایران مایل به ترک کشور نیستند، بلکه بسیاری از آنان به تداوم همکاری ها علاقه مندند، اما آمریکا با فرستادن نمایندگانی به همه این کشورها دنبال کارشکنی اند و به ترغیب، تشویق یا تهدید همکاران ایران می پردازند.
این مسئول افزود: موضوع انعقاد قراردادها، کاری زمانبر، دشوار و طاقت فرساست که در برخی موارد حتی یک سال به طول می انجامد اما ایدرو با اخذ تضمین های لازم، به دور از فریبکاری، همواره یک رابطه برد- برد را تعقیب کرده است.
به گفته وی، ایدرو یک سازمان توسعه ای است که از آغاز کار تاکنون بیش از ۲۵۰ طرح و پروژه را در کشور به بهره برداری رسانده است.
وی یادآوری کرد: در سه سال گذشته بجز ۲ پروژه که از سوی دولت به ایدرو ابلاغ شد و ۱۰۰ درصد مالکیت آن برای این سازمان است، سایر قراردادها با مشارکت بخش خصوصی انجام شد و ایدرو فقط نقش حمایتی و تسهیلگری داشت.
«شرط نخست اجرای پروژه ها در ایدرو اقتصادی بودن و برخورداری از پشتوانه علمی است و این سازمان موفق شده بیشترین تعداد قراردادها و موافقتنامه های تجاری را پس از برجام به امضا برساند».
به گفته وی، ایدرو امسال ۵۴ پروژه برای مناطق کمتر برخوردار در ۲۱ استان کشور تعریف کرده است که با سرمایه گذاری ۴۶۶ هزار میلیارد ریالی (با احتساب پروژه های پیمانکاری) اجرا می شود و اشتغالزایی ۳۰ هزار نفری در پی دارد.

 

همچنین مطالعه کنید:

خودرو چقدر ارز گرفت؟

به گزارش کسب و کار نیوز، بانک مرکزی از اول فروردین ماه تا دوشنبه ۱۹ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.