عبدالرضا فولادوند در گفتوگو با ایسنا، توضیحاتی پیرامون وضعیت نیروی انسانی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران ارائه و اظهار کرد: چند اتفاق موجب شده تا با کمبود نیرو مواجه شویم. نخست افزایش بیرویه جمعیت دانشآموزی است و سیر صعودی مهاجرتها باعث شده است دچار مشکل کمبود نیروی انسانی شویم.
وی افزود: چالش دیگر افزایش میزان ساعت درسی در پایه دوازدهم به ۳۵ ساعت است. افزایش ساعت پایه دوازدهم مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش است و احتمال دارد در آن تجدید نظر شود ولی بعید است به امسال برسد و به احتمال زیاد ساعت هفتگی حضور در پایه دوزادهم در سال تحصیلی پیش رو همان ۳۵ ساعت خواهد بود که قبلا مصوب شده بود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران با بیان اینکه امسال نظام آموزشی جدید تکمیل میشود و با استقرار پایه دوازدهم، دوره پیش دانشگاهی حذف خواهد شد گفت: تا سال قبل برای دوره پیش دانشگاهی ۲۴ ساعت برنامه در هفته داشتیم که با استقرار پایه دوازدهم ۳۵ ساعته، در واقع ۱۱ ساعت به برنامه درسی هر کلاس اضافه میشود.
فولادوند ادامه داد: این در حالی است که شمار دانش آموزان پایه دوازدهم در مقایسه با پیش دانشگاهی، ۳۰ درصد افزایش پیدا میکند. بار کمبود نیروی انسانی ناشی از افزوده شدن این پارامترهای جدید حدود ۷۰۰۰ نفر است.
وی با بیان اینکه سال قبل ۵۰۰۰ کمبود نیروی انسانی داشتیم که با احتساب ۷۰۰۰ مورد کمبود نیروی جدید ایجاد شده مجموع کمبود نیروی انسانی ما به ۱۲ هزار نفر میرسد عنوان کرد: ۳۰ راهکار تدوین کردهایم تا کمبود ۱۲ هزار نیرو را جبران کند. متاسفانه روند نقل و انتقالات ما کند شده است و بخشی از نیروهای ما که متقاضی ورود به تهران بودند و سالیان سال در شهرستانها کار میکردند با رویهای که آموزش و پرورش شهر تهران در پیش گرفته و تمام ورودیهایش را باز گذاشته اکنون ترجیح میدهند به شهر تهران بروند و کمتر به شهرستانهای تهران میآیند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای تهران در پایان گفت که وزیر آموزش و پرورش دستور داده تا کارگروه ویژهای برای حل مشکل نیروی انسانی آموزش و پرورش شهرستانهای تهران تشکیل شود.
انتهای پیام