صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / دی‌میستورا: اجازه نمی‌دهیم جنوب سوریه به غوطه شرقی دیگری تبدیل شود

دی‌میستورا: اجازه نمی‌دهیم جنوب سوریه به غوطه شرقی دیگری تبدیل شود

فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه تاکید کرد، امکان ندارد اجازه دهیم جنوب سوریه به غوطه شرقی دیگری تبدیل شود.

دی‌میستورا

به گزارش کسب و کار نیوز، به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، استفان دی‌میستورا، فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه طی سخنرانی خود در نشست ویژه شورای امنیت تصریح کرد: امکان ندارد اجازه دهیم جنوب سوریه به غوطه شرقی دیگری تبدیل شود. تشدید تنش‌ها در جنوب سوریه منجر به بی‌ثباتی در منطقه خواهد شد.

وی در ادامه افزود: سازمان ملل مقدس‌ بودن جان غیرنظامیان را بالاتر از هر چیز دیگری می‌داند.

این مسئول سازمان ملل همچنین خاطرنشان کرد: طرف‌های مربوطه را به استفاده از کانال‌های ارتباطی موجود برای توقف تنش‌ها و دور نگه داشتن غیرنظامیان از تاثیرات جنگ و کشتار ترغیب می‌کنم.

دی میستورا نسبت به تاثیر گذاری تشدید عملیات نظامی بر راه‌حل سیاسی ابراز نگرانی کرد.

وی همچنین اظهار کرد: پیشروی‌ درخصوص روند سیاسی و کمیته قانون اساسی وجود دارد، پس دولت سوریه اسامی نمایندگانش در کمیته قانون اساسی  را معرفی کرده و روسیه و ایران در این زمینه مشارکت داشتند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

فاکس‌نیوز: تهدید پنهان نفت در پسِ بحران هرمز/چرا پالایشگاه‌های آمریکا مصون نیستند؟

به گزارش کسب و کار نیوز ، فاکس‌نیوز دیجیتال در این گزارش آورده است: همزمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.