به گزارش کسب و کار نیوز، «بهنام وکیلی» امروز (سه شنبه) در حاشیه بازدید خبرنگاران از تصفیه خانه جنوب تهران افزود: ۴۷ درصد از پساب تولیدی در بخش کشاورزی مصرف می شود.
وی ادامه داد: ۴۴٫۷ درصد از پساب تولیدی در آبهای سطحی تخلیه و ۲٫۴۱ درصد نیز در تغذیه آبخوان ها استفاده می شود.
به گفته وی، پنج درصد پساب تولیدی در فضای سبز و کمتر از نیم درصد نیز در بخش صنعت مصرف می شود.
وکیلی ادامه داد: حدود ۱۹۴ تصفیه خانه در ۳۱۶ شهر کشور ساخته شده است که ۱۸۳ تصفیه خانه در مدار بهره برداری قرار دارد و بقیه در حال تحویل موقت است.
وی طول شبکه فاضلاب کشور را ۶۰ هزار کیلومتر عنوان کرد و گفت: یکصد تصفیه خانه در دست ساخت است که از این مجموع سالیانه ۲۰ تصفیه خانه به مدار بهره برداری می رسد.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهره برداری فاضلاب شرکت آبفای کشور در مورد شبکه های جمع آوری و تصفیه فاضلاب روستایی نیز گفت: با توجه به اینکه در روستاها بیشتر از چاه های جذبی استفاده می شود، پوشش تاسیسات فاضلاب در روستاها کمتر از نیم درصد است.
به گفته وی، ۴۰ تصفیه خانه در شبکه فاضلاب روستایی فعالیت می کند که پساب این تصفیه خانه ها در بخش های کشاورزی، تغذیه آبخوان ها و تخلیه در آبهای سطحی مصرف می شود.
به گزارش کسب و کار نیوز، تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران برای تصفیه فاضلاب چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر تهران پیش بینی شده است.
نواحی زیر پوشش این تصفیه خانه فاضلاب های جمع آوری شده از شمال و شمال شرق شهر است و از ورودی های شرقی و غربی تصفیه خانه دریافت می شود.
این تصفیه خانه در زمینی به مساحت ۱۱۰ هکتار ساخته شده و نوع فرآیند تصفیه فاضلاب از نوع «لجن فعال همراه با حذف نیتروژن» است.
پساب تولیدی در این تصفیه خانه، برای آبیاری زمین های کشاورزی دشت ورامین به مصرف می رسد.
اقتصام**۹۱۸۹*۱۹۶۱*