صفحه اصلی / استارت آپ‌ و دانش‌بنیان‌ / استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان / فعال کردن شرکت‌های دانش بنیان، راه نجات کشور از مشکلات اقتصادی است

برومند در آیین معارفه رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان:

فعال کردن شرکت‌های دانش بنیان، راه نجات کشور از مشکلات اقتصادی است

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این که کارآفرینی و نوآوری موضوع اساسی کشور است، تاکید کرد: نجات کشور از مشکلات اقتصادی در فعال کردن جوانان در حوزه کارآفرینی و فعال کردن شرکت‌های دانش بنیان است.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از  اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مسعود برومند در آیین تکریم و معارفه روسای پیشین و فعلی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اظهار کرد: در سال ۱۳۶۲، بعد از انقلاب و زمان بازگشایی دانشگاه‌ها، اولویت وزارت علوم بر آموزش و تربیت نیروی متخصص بود، به گونه‌ای که تعداد دانشجویان از ۱۱۷ هزار دانشجو در آن سال‌ها به حدود چهار میلیون دانشجو در سال ۱۳۹۵ افزایش یافت، اما عملکرد پژوهشی بالایی در آن زمان ثبت نشد.

وی افزود: رفته رفته پس از انقلاب تحصیلات تکمیلی در کشور قوت گرفت و در دهه ۷۰ تعداد مستندات علمی پژوهشی کشور افزایش یافت تا جایی که، از حدود ۶۷۰ سند علمی ثبت شده در آن زمان، اکنون به تعداد بالغ بر ۴۸ هزار نمایه علمی رسیدیم.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، با بیان اینکه در طی این سال‌ها ایران به مقام‌های علمی بسیاری در سطح دنیا دست یافته است، ادامه داد: این موفقیت‌ها، موجب دستیابی به رتبه ۱۶ ایران از نظر تعداد مقالات علمی در بین کشورهای جهان شد.

برومند با بیان اینکه در دهه ۷۰ توسعه فناوری در کشور آغاز شد، افزود: در همین سال‌ها، صنعت توسعه محصول شکل گرفت و با خودکفایی در این حوزه توانستیم فناوری‌هایی مختص خود تولید کنیم.

وی تاکید کرد: از سال ۱۳۸۵ به بعد تعداد واحدهای فناور در کشور افزایش یافت و صنعت کارآفرینی در کشور شکل گرفت. به گونه‌ای که امروز تعداد ۴۳ پارک علم و فناوری در کشور و ۱۹۰ مرکز رشد مشغول به فعالیت هستند و با اشتغال‌زایی ۳۳ هزار نفر در کشور به افزون بر ۳۳ هزار میلیارد تومان فروش محصولات در کشور دست یافته‌ایم.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با تاکید بر اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نقش مهمی در رفع مشکلات کشور دارد، گفت: این شهرک یکی از قدیمی‌ترین مجموعه های فناوری در کشور است و گستردگی آن در کشور نمونه است؛ از این رو وظیفه بزرگ‌تری نیز بر دوش دارد و باید سدشکن مشکلات در کشور باشد.

برومند ارتباط بسیار خوب دانشگاه صنعتی و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را دلیل موفقیت آن برشمرد و گفت: این ارتباط مناسب باید الگویی برای دیگر مراکز رشد در کشور باشد.

وی ارتباط خوب شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با مسئولان استانی را دیگر نقطه قوت شهرک دانست و اظهار امیدواری کرد که دوران طلایی دیگری در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان آغاز شود.

در پایان این مراسم حکم دکتر سید مهدی ابطحی به سمت «رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» توسط معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم به وی اعطا شد.

مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و فعلی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بعدازظهر دیروز، در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد. باصدور حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سید مهدی ابطحی به سمت «رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان» منصوب شد.

وی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان است و تاکنون چاپ بیش از ۷۰ مقاله در نشریات علمی معتبر داخلی و بین‌المللی و کنفرانس‌های داخلی و بین‌المللی، تالیف ۳ جلد کتاب و ثبت ۵ اختراع را در کارنامه فعالیت علمی و دانشگاهی خود دارد.وی پیش از این به مدت ۴ سال معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان بین سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ و از سال ۱۳۹۲ نیز معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان را بر عهده داشته است.

همچنین مطالعه کنید:

واگذاری زمین‌های «تات» به شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدمحور

به گزارش کسب و کار نیوز، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی از بیست‌وپنجمین نمایشگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.