به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، محمدجواد جمالی در واکنش به خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل اظهار داشت: نماینده آمریکا در سازمان ملل در زمان اعلام خروج این کشور از شورای حقوق بشر اعلام کرد که این شورا به فاضلابی برای اقدام علیه اسرائیل تبدیل شده است. استفاده از این نوع ادبیات، توهین به اعضا محسوب شده و نشان می دهد مقامات آمریکایی شعور و ادب سیاسی را کنار گذاشته و درون خود را نمایان کردهاند.
وی ادامه داد: آمریکا اعلام میکند شورای حقوق بشر، به شورایی برای اقدامات علیه اسرائیل و جانبداری سیاسی از سایر اعضا همچون فلسطین تبدیل شده است این در حالی است که همه می دانند آمریکا همهجانبه از رژیم صهیونیستی حمایت سیاسی میکند و تمامی اقدامات شورای امنیت در محکومیت رژیم صهیونیستی را وتو میکند. این دکترین سیاست خارجی آمریکا است که هر رئیس جمهوری آن را اجرا میکند.
جمالی افزود: دکترین آمریکا آن است که اگر هر سازمانی ولو بین المللی اهداف آمریکا را تامین نکند آن را زیر پا گذاشته و از آن عبور مینماید، نمونه آن خروج آمریکا از برجام، یونسکو، معاهده آب و هوایی پاریس و امروز از شورای حقوق بشر است و آن هم شورایی که اگر علیه ایران قطعنامه صادر کند آمریکا به آن استناد می کند اما امروز که این شورا رژیم صهیونیستی را محکوم کرده از آن خارج میشود این همان برخوردهای دوگانه آمریکا است که نمونههای قبلی آن را در مورد دموکراسی، انتخاباتها و تروریسم دیدیم.
این عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه «علی رغم تمامی اقدامات آمریکا اکنون دولتها و ملتها بیدار شدهاند» گفت: نمونه آن را می توان در منزوی شدن آمریکا در گروه هفت دید یا اینکه آخرین بار درخواست آمریکا در شورای امنیت یک رای مثبت هم نیاورد ولی آمریکا با تکیه بر قدرت نظامی و نفوذ کشورهای کوچک پولدار حوزه خلیج فارس اقداماتش را انجام میدهد حال اینکه همه متفق القولند که این اقدامات به درازا نخواهد کشید و مسیر کاملا اشتباه و خلاف قوانین بین المللی مورد قبول جامعه بین المللی نخواهد بود.
وی افزود: دور نیست که ببینید آمریکا در این موضوع هم شکست میخورد، چون ترامپ همچون زمان بوش پدر که به دنبال ایجاد نظم نوین جهانی بود می خواهد این روش را در پیش بگیرد که موفق نخواهد شد. در این بین جمهوری اسلامی ایران مدل و الگویی برای مقابله با زورگوییها و یکجانبهگرایی و افراطیگراییهای آمریکاست. ایران یکی از کشورهایی است که مقابل قلدری آمریکا ایستاده است و آمریکا به همین دلیل با جمهوری اسلامی مخالف است.
جمالی انفعال برخی کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس همچون عربستان را باعث تکرویهای آمریکا دانست و در عین حال گفت: برخی کشورها در مجامع بین المللی در مقابل آمریکا اقداماتی را انجام می دهند و ایستادگی میکنند که این باعث انزوای آمریکا در بسیاری از پیمانها و معاهدات بین المللی شده است که اگر این طور نبود آمریکا از این معاهدات بیرون نمیرفت.
این نماینده مجلس در پایان خطاب به کسانی که نامه برای مذاکره با ترامپ امضا کردهاند، گفت: سوال من این است که آیا می شود با این دولت آمریکا که به هیچ پیمانی پایبند نیست مذاکره کرد. ترامپ هفته گذشته از امضایش پای تصمیم گروه هفت بیرون آمد و در چند ماه گذشته از پاریس، برجام و یونسکو خارج شد. بدانید که نه فقط ترامپ بلکه حاکمیت آمریکا قابل اعتماد نیست.
انتهای پیام