صفحه اصلی / اجتماعی / جامعه و شهری / مجتمع های تجاری پایتخت بدون پیوست اجتماعی ساخته شده‌اند
مجتمع های تجاری پایتخت بدون پیوست اجتماعی ساخته شده‌اند

شهردار منطقه یک در همایش "تهران امید دارد" عنوان کرد

مجتمع های تجاری پایتخت بدون پیوست اجتماعی ساخته شده‌اند

شهردار منطقه یک گفت: مجتمع های تجاری بدون توجه به پیوست های اجتماعی و مطالبات محلی احداث شده اند و اکنون به صورت معضل های ترافیکی درآمده اند.

ساخت و سازی مجتمع تجاری و برج

به گزارش کسب و کار نیوز، مهندس حبیب اله تاجیک اسماعیلی شهردار منطقه یک در بیست و پنجمین همایش “تهران امید دارد” که با حضور الهام فخاری عضو شورای اسلامی شهر تهران، قائم مقام و معاونان شهرداری منطقه یک ،جامعه شناسان، اقتصاد دانان و شورایاران محلات شمال تهران با هدف بررسی مجتمع های تجاری چند منظوره و تاثیر آنها بر کیفیت زندگی شهروندان برگزار شد با اعلام مطلب فوق اظهار داشت:مجتمع های تجاری متعددی در شهر تهران در حال ساخت و یا فعالیت است که بدون بررسی پیوست های اجتماعی و مطالبات محلی احداث شده اند و زندگی ساکنان مناطق همجوار را دچار اختلال کرده اند و دیگر نمی توان با آن ها مقابله کرد اما می توان جلوی ادامه این روند را گرفت.

وی جلوگیری از صدور مجوز برای ساخت مجتمع های تجاری را یکی از مهم ترین اقدامات مقابله با این روند در شمال تهران دانست وگفت: کاری که در منطقه یک انجام داده‌ایم این است که به هیچ مجتمع تجاری دیگری، مجوز ساخت در منطقه یک را ندادیم و نمی دهیم تا شمیران بیش از پیش دچار تخریب و نابسامانی نشود.

تاجیک اسماعیلی تصریح کرد: هدف مدیریت شهرداری منطقه یک آرام سازی منطقه است و تمام سعی مسئولین آن بر این است که در حد مقدورات و قوانین از تخریب بیشتر این منطقه جلوگیری کنند.

شهردار منطقه یک، ساخت پارکینگ های طبقاتی را یکی از راهکار های پر منفعت برای سرمایه گذاری در این منطقه دانست و گفت: با توجه به قیمت بالای پارکینگ در این منطقه و سرمایه گذاری برای ساخت پارکینگ های طبقاتی می تواند هم برای سازنده منفعت بالایی داشته باشد و هم مشکلات ترافیکی منطقه را حل کند که هنوز سرمایه گذاران و مشارکت کنندگان در این زمینه توجیه نیستند.

وی صدور مجوزهای ساختمانی را تابع مصوبه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی شهرداری تهران دانست و گفت: اگر کسی درخواست ساخت داشته باشد شهرداری موظف است طبق قوانین به مالک مجوز بدهد اما می‌تواند مجوزها را بهینه کند، به طور مثال سطح اشغال را کم و در ازای آن طبقات را افزایش دهد تا از تخریب شمیران جلوگیری شود.

تاجیک اسماعیلی توسعه خط مترو و اتصال آن به تجریش و ادامه آن تا میدان ولیعصر (عج)را از دیگر راهکار های ساماندهی ترافیکی محله دانست که در برنامه های اجرایی قرار دارد.

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، الهام فخاری عضو شورای اسلامی شهر تهران و دبیر این همایش نیز این نشست را یکی از بهترین نشست های برگزار شده دانست و گفت: این نشست سومین نشست در خصوص بررسی مجتمع های تجاری چند منظوره و تاثیر آن بر کیفیت زندگی شهروندان بوده که تا کنون در مناطق ۲ و ۵ شهر تهران برگزار  و چالش های فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی ناشی از آن را مورد بررسی قرار داده است و امیدواریم با ادامه این نشست ها به یک همفکری و همسویی در جهت بهینه سازی زندگی در شهر تهران برسیم .

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالا از ایران تا انتهای سال

به گزارش کسب و کار نیوز، امین ترفع، در دومین همایش ملی ترانزیت با عنوان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.