صفحه اصلی / سرخط خبرها / سیاست «تحمل صفر» ترامپ بی‌تردید یک نسخه فرعونی است
سیاست «تحمل صفر» ترامپ بی‌تردید یک نسخه فرعونی است

سفیر ایران در مکزیک:

سیاست «تحمل صفر» ترامپ بی‌تردید یک نسخه فرعونی است

سفیر کشورمان در مکزیک در یادداشتی با عنوان « تقدیس سنگدلی» نسبت به اجرای سیاست رئیس جمهور آمریکا مبنی بر جدایی خانواده‌های مهاجر به آمریکا انتقاد کرده و به اهداف ترامپ از این سیاست پرداخته است.

ترامپ

به گزارش کسب و کار نیوز،‌ سید محمد تقی حسینی سفیر ایران در مکزیک طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود درباره سیاست جدایی خانواده‌های مهاجر به آمریکا نوشت: سیاست تحمل صفر دونالد ترامپ، مبنی بر جدا سازی کودکان مهاجر از والدین و نگه داری آنها در شرایط غیر انسانی، نمونه بارزی از سنگدلی و بی رحمی است. تاریخ در سینه خود داستان هایی دارد از حاکمانی که به دلیل یک توهم یا ترس یا یک نقشه شیطانی، کودکان را از والدین جدا کرده و یا به دست جلاد سپرده اند. داستان فرعون و ترس او از زاده شدن کودکی از بنی اسرائیل که بنا به گفته کاهنان و تعبیر کنندگان خواب، تاج و تخت او را از بین می‌برد و چگونگی تولد موسی (ع) در آن هنگامه کابوسی، از نمونه‌های مشهور و کهن در زمینه جداسازی و قتل کودکان است.

وی همچنین نوشته است: زنده به گور کردن دختران در جزیره العرب نیز نمونه دیگری است که یک جمعیت مبادرت به قتل کودکان کرده اند. کودکان در جوامع درگیر بحران اولین قربانیان بی دفاعی هستند که گرفتار آشوب می‌شوند. آنچه که عجیب می‌نماید توسل به شیوه فرعونی و دست زدن به جداسازی کودکان از سوی رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا یعنی بزرگترین قدرت سیاسی و نظامی جهان در قرن ۲۱ است. با این حال آمریکا همچنان داعیه رهبری جهان را دارد.

سفیر کشومان در مکزیک تاکید کرده است: سیاست تحمل صفر ترامپ بی‌تردید یک نسخه فرعونی است. این سیاست ماه‌ها است که در حال اجراست و هزاران کودک را از والدین مهاجر خود در سر مرز مکزیک جدا کرده و آن‌ها را در شرایطی غیرانسانی در قفس‌ها و کمپ‌ها محبوس کرده است. در بین این کودکان از طفل نوزاد و شیرخوار تا کودکان معلول جسمی- حرکتی دیده می‌شوند که به قول مقامات آمریکایی در کمپ هایی با نام Tender Age Shelters  نگهداری می‌شوند. اصطلاح من درآوردی که حتی مجریان با سابقه CNN هم از درک درست آن اظهار ناتوانی می‌کنند. کودکانی که فارغ از همه غوغاهای روزگار در رویاهای کودکانه خود غوطه ورند، خود را ناگهان در میانه اجرای سیاستی می یابند که به قول دیوید رمنیک سردبیر سابق نیویورکر با دستور دونالد ترامپ، آنها را مستقیم و بی واسطه در مورد معنای ظلم و سنگدلی شیر فهم می‌کند.

این دپیلمات کشورمان در بخش دیگری از این یادداشت آورده است: سیاست بی رحمانه‌ای که دولت ایالات متحده آمریکا با قاطعیت مثال زدنی در مورد این کودکان اجرا می کند. احساس این کودکان بیش از آنکه درد کشیدن باشد، احساس شوک، بهت، ترس و پریشانی است.  معصومیت کودکان معمولا از طریق همین احساس بروز می نماید. یکی از گزارشگران نوشته است این کودکان آنقدر گریه کرده‌اند که به سختی نفس می‌کشند. دونالد ترامپ به‌عنوان مبتکر سیاست تحمل صفر از این اقدام سنگدلانه اهداف بزرگی را دنبال می‌کند. امیدوار و پر شور نگه داشتن پایگاه رای خود از یک سوی و زیر فشار قرار دادن کنگره برای موافقت با سیاست های او در زمینه مهاجرت و ساخت دیوار بین مکزیک و آمریکا از جمله این اهداف است. اهداف از نظر ترامپ بسیار بزرگ هستند. حالا برای رسیدن به این اهداف هزاران کودک هم در چنین شرایطی قربانی شوند، اهمیت چندانی ندارد. مقامات آمریکا برای توجیه این رفتار غیر انسانی به هر حیله ای دست زدند. از جمله این حیله‌ها به‌ کارگیری اعتقادات دینی و آیات انجیل است. جِف سِشِنز دادستان کل برای توجیه سیاست تحملِ صفر مخاطبان را به کتاب مقدس مسیحیان ارجاع داد. او گفت” من شما را به پولسِ قدیس و فرمان روشن و خردمندانه شماره ۱۳ او خطاب به رومی ها، ارجاع می دهم که می فرماید از قوانین و دستوراتِ حکومت اطاعت کنید. همانا که خداوند آنان را برای برقرای نظم و حکمرانی تعیین کرده است. اقدامات قانونی و منظم به خودی خود خوب هستند و حامیِ ضعیفان و افراد قانون مدار می باشند”. این اظهارات علاوه بر اینکه دفاع از یک سیاست ظالمانه است، توجیه و تقدیس سنگدلی و بی رحمی است که این قسمت دوم نگران کننده تر است. مذهب اصولا نمی تواند از این نوع اعمال سنگدلانه حمایت کند. اما مقامات آمریکا ابایی ندارند که برای پیشبرد اهداف تنگ نظرانه خود مذهب را نیز قربانی کنند و با تقدیس یک سیاست سنگدلانه و ظالمانه، مذهب را به بدترین شکل بدنام کنند. این روند حتما آسیب های زیادی به همراه خواهد داشت. موضع مقامات مذهبی در مقابل این تقدیس سنگدلی قابل تقدیر است. آنها آشکارا از اقدامات ترامپ و سیاست هایش اعلام بیزاری کردند و هشدار دادند که برای توجیه چنین عملکردی لطفا از مذهب خرج نکنید.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

مالیات به کمک صنعت رفت/تأمین مالی شهرک‌های صنعتی با منابع مالیات

شایلی قرائی به گزارش کسب و کار نیوز، یکی از مشکلاتی که صنایع کشور سالانه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.