به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، سرپرست اداره کل امنیتی و انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان، محور مذاکرات صورت گرفته بین دو هیات را موضوعات مشترک امنیتی، مرزی، اقتصادی و اجتماعی بیان کرد .
غلامرضا گنجی افزود: افزایش اقدامات مشترک امنیتی برای تامین امنیت و پیشگیری از تردد و فعالیت گروه های تروریستی و باندهای شرارت، اجرای طرح های عمراتی از قبیل برق کشی به شش روستای منطقه ماشکیل، تامین امنیت بازارچه های مرزی، تسهیل و افزایش مراودات اقتصادی و مرزی از مهمترین موضوعات مورد مذاکره بیت هیات ایرانی و پاکستانی در این کمیته است .
رئیس هیئت ایرانی با اشاره به حادثه تروریستی ۱۴ ماه گذشته مرز میرجاوه که منجر به شهادت ۹ مرزبان ایرانی و اسارت سرباز وظیفه به نام سعید براتی شده بود، اظهار داشت: برخورد جدی و مبارزه با گروههای تروریستی و تکفیری و باندهای شرارت یکی از مهمترین محورهای مورد تاکید از سوی هیئت ایرانی بود که از طرف پاکستانی خواسته شد در اسرع وقت نسبت به آزادسازی و بازگرداندن وی اقدام کنند .
هیئت پاکستانی به ریاست طریق رحمان رئیس نیروی لویز ایالت بلوچستان پاکستان از مرز میرجاوه وارد کشورمان شدند و مورد استقبال مسئولین همتراز ایرانی قرار گرفتند .
کمیته دائمی مشترک مرزی ایران و پاکستان زیرمجموعه اجلاس مشترک مرزی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است که بین مقامات عالی رتبه استان سیستان و بلوچستان و ایالت بلوچستان پاکستان به صورت دوره ای برگزار می شود.
انتهای پیام