صفحه اصلی / استان ها / یزد / دل‌درد شدن پس از مصرف آب در یزد، طبیعی است!
دل‌درد شدن پس از مصرف آب در یزد، طبیعی است!

دل‌درد شدن پس از مصرف آب در یزد، طبیعی است!

مدیر مرکز کنترل کیفیت شرکت آب و فاضلاب یزد با تایید افزایش میزان شوری آب شرب یزدی‌ها نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: ذائقه مردم استان با میزان شوری کنونی آب شرب ناسازگار است و ممکن است منجر به دل درد افراد شود که کاملاً طبیعی و محسوس است.

آب شرب

«ابراهیم علیدوست» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با تکذیب هر گونه آلودگی میکروبی و شیمیایی در آب شرب مصرفی یزدی‌ها، شاخص‌های آب شرب استان را در حد استانداردهای مربوطه دانست.

وی تاکید کرد: آب شرب یزد از نظر استاندارد کاملاً وضعیت مناسبی دارد اما از مطلوبیت و گوارایی خوبی برخوردار نیست که هر دو مقوله‌ای جدا هستند.

وی در این مورد خاطرنشان کرد: در حالی استاندارد EC آب ۲۳۰۰ است که EC آب شرب یزد نیز در همین میزان است و بیش از این استاندارد نیست.

این مسئول با بیان این که شوری آب شرب یزد از ۶۰۰ در سال گذشته به ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ افزایش یافته است، اظهار کرد: به این دلیل گوارایی آب شرب در سال جاری که در واقع بیانگر کیفیت شیمی و فیزیکی آب نیز هست، پایین آمده است.

علیدوست با بیان این که قطعاً ذائقه یزدی‌ها که تا سال گذشته آب با شوری ۶۰۰ مصرف می‌کردند، با این میزان شوری ناسازگار است، افزود: آب شرب مصرفی کنونی می‌تواند در برخی افراد منجر به دل درد شود که البته موضوعی کاملاً طبیعی و محسوس  است.

وی کدورت مجاز آب شرب را ۵ خواند و گفت: این رقم در مورد آب مصرفی یزد بین ۰٫۱۵ تا ۰٫۲ است و آب شرب یزد از  PH صفر برخوردار است.

مدیر مرکز کنترل کیفیت شرکت آبفای یزد سختی کنونی آب یزد را ۵۰۰ عنوان کرد و گفت: هر چند این میزان سختی آب، سقف استاندارد سال گذشته بوده و اکنون میزان بالاتری دارد اما

با بیان این که سختی آب انتقالی یزد ۱۱۰ است، اظهار کرد: سختی آب مصرفی در هیچ نقطه‌ای از یزد بیشتر از ۳۷۰ نیست و این در حالی است حداکثر استاندارد میزان سختی آب شرب در سال گذشته ۵۰۰ بوده که البته امسال این سقف افزایش نیز یافته است.

علت بدمزگی آب شرب

«حسن سلمانی» مدیر بهداشت محیط استان هم در گفت‌وگو با ایسنا در مورد وضعیت سلامت آب مصرفی شهروندان عنوان کرد: آب شرب یزدی‌ها به دلیل افزایش EC نسبت به قبل بدمزه‌تر شده ولی ناقل هیچ گونه بیماری عفونی نیست.

وی افزود: افزایش EC آب به دلیل اختلاط بیشتر آب‌ منابع داخلی استان با آب انتقالی است چرا که آب چاه‌های استیجاری داخل استان از کیفیت آب مناسبی برخوردار نیستند و همین موضوع نهایتاً منجر به بد مزه شدن آب مصرفی می‌شود.

سلامت کامل آب مصرفی

«محمدرضا شریفی» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی نیز در رابطه با وضعیت کنونی آب استان یزد به خبرنگار ایسنا گفت: امکان مسمومیت و عفونت از طریق آب شرب مصرفی وجود ندارد چرا که آب شرب از نظر میکروبیولوژی و سختی مرتباً سنجیده می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی با بیان این که خوشبختانه آب استان یزد قابل شرب است و سلامت مردم را تهدید نمی‌کند، افزود: آب مصرفی شهروندان در نقاط مختلف یزد توسط کارشناسان بهداشت محیط و آب و فاضلاب سنجیده و بررسی می‌شود.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

زندان‌

لغو تمام بازدیدها از زندان‌های استان یزد

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا, «رضا ذوالفعلی‌نژاد» با اشاره به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.