صفحه اصلی / اقتصادی / کشاورزی / ۴۲ درصد از پول گندمکاران پرداخت شد
۴۲ درصد از پول گندمکاران پرداخت شد

۴۲ درصد از پول گندمکاران پرداخت شد

مدیرکل بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون 3 میلیون و 400 هزار تن گندم به ارزش 4.4 میلیارد تومان خریداری شده که تاکنون یک میلیارد و 850 میلیون تومان آن پرداخت شده است.

به گزارش کسب و کار نیوز، گندم از کالاهای اساسی در ایران به شمار می رود که هر ساله خرید تضمینی آن همه ساله از اواخر اسفندماه از شهرستان سرباز در سیستان و بلوچستان و مناطق گرمسیر آغاز و تا اواخر مهرماه در دیگر استانهای سواحل خزری و سردسیر ادامه دارد.
پیش بینی می شود امسال ۱۳٫۴ میلیون تن گندم در کشور تولید و ۱۰ میلیون تن آن توسط دولت خریداری شود که بر اساس مصوبه شورای اقتصاد در سال زراعی ۹۷ نیز همانند پارسال، هر کیلوگرم گندم معمولی (نان) با افت مفید چهار درصد و افت غیرمفید ۲ درصد به مبلغ ۱۳ هزار ریال (۱۳۰۰ تومان) و گندم دوروم ۱۳ هزار و ۳۰۰ریال (۱۳۳۰ تومان) خریداری می شود.
در این پیوند «سید مومن نیافر» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: در صورت تامین اعتبار، بقیه پول گندمکاران در اسرع وقت به حسابشان واریز می شود.
وی با بیان اینکه امسال همچون سال های گذشته پول گندمکاران با عاملیت بانک کشاورزی از سوی دولت پرداخت می شود، اظهار داشت: برای سهولت در کارها، گندمکاران در اقصی نقاط کشور که شعب و خودپردازهای بانک کشاورزی مستقر باشد، می توانند پول خود را دریافت کنند.
وی اظهار داشت: خرید گندم در ۲۲ استان توسط ۶۰۰ مرکز خرید شرکت غله در حال انجام است اما در صورت افزایش تعداد استان هایی که موعد برداشت از آنها فرا می رسد، تعداد این مراکز به بیش از هزار مورد خواهد رسید.
چندی پیش مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد که تاکنون بیش از ۱۴۰ هزارتن بذر گندم برای کشت بعدی خریداری شده است.
پارسال نزدیک به ۹ میلیون تن گندم به ارزش بیش از ۱۱۴ هزار میلیارد ریال از گندمکاران سراسر کشور خریداری شد و با توجه به ذخایر سال ۱۳۹۵ همچنان خودکفایی در تولید این محصول استمرار پیدا کرد.
سال ۱۳۹۵ نیز ۱۴ میلیون و ۵۹۰ هزار تن گندم تولید و ۱۱ میلیون و ۵۲۵ هزار تن به ارزش بیش از ۱۴۵ هزار میلیارد ریال خریداری شد.
سال زراعی از ابتدای مهرماه هر سال آغاز می شود و تا پایان شهریور سال بعد ادامه دارد.
اقتصام**۹۱۸۶*۲۰۲۵

همچنین مطالعه کنید:

نیازی به واردات برنج تا پایان سال نداریم

به گزارش کسب و کار نیوز ، برنج دومین محصول استراتژیک پس از گندم در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.