صفحه اصلی / اجتماعی / جامعه و شهری / ورود پژوهشگران و جامعه شناسان برای حل معضلات شهری
ورود پژوهشگران و جامعه شناسان برای حل معضلات شهری

نوذرپور درخواست کرد

ورود پژوهشگران و جامعه شناسان برای حل معضلات شهری

شهردار منطقه ۲۲ در نشست مشترک جامعه مهندسین شهرساز و انجمن جامعه شناسی ایران بر اهمیت بهره‌گیری از پژوهشگران و جامعه شناسان برای حل معضلات شهری تأکید کرد و گفت: حل معضلات اجتماعی با ورود سمن‌ها هم امکان پذیر است.

نوذرپور معاون شهریاری ها و دهیاری های کشور

به گزارش کسب و کار نیوز، در این جلسه‌ شهردار منطقه۲۲ با گرامیداشت یاد و خاطره دکتر قانعی راد، جامعه شناس برجسته ایرانی با بیان اینکه مخاطبین پژوهش‌های اجتماعی باید فراتر از قشر دانشجویی باشند و این مسائل عمومیت پیدا کند، گفت: برای نزدیک کردن مردم به نقد پژوهش‌های شهری با محوریت مدیریت شهری، باید به تحقیقات انجام شده در گذشته توجه بیشتری شود.

نوذرپور با اعلام آمادگی منطقه۲۲ برای برگزاری نشست‌های علوم اجتماعی و پژوهشی گفت: بسیاری از معضلات و مشکلات مدیریت شهری با ورود پژوهشگران و منتقدان علوم اجتماعی و ایجاد موج‌ افکار عمومی قابل حل است.

شهردار منطقه۲۲ با مهم دانستن درآمدهای پایدار در مدیریت شهری، اظهار کرد: روند نگهداشت و توسعه شهری و عمرانی با وجود بدهی‌های هزار میلیاردی مدیریت شهری قبلی شهرداری تهران که معادل سه برابر بودجه سالیانه شهرداری است، با سختی و مشکلات خاص خود روبه‌رو است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرداری هیچ گونه حمایت قانونی و مالی از سوی دولت دریافت نمی‌کند، اعلام کرد: قانون درآمدهای شهرداری نیازمند اصلاحات اساسی است و دولت باید شورای شهر را برای انجام این اصلاحات یاری کند؛ چراکه هم شورای شهر تهران و هم شهرداری اعتقادی به کسب درآمدهای غیرقانونی به روش مدیریت شهری قبلی ندارد.

شهردار منطقه ۲۲ با انتقاد بر تفاهم‌نامه‌های غیر قانونی انجام شده بین مدیریت شهری گذشته و برخی نهادها افزود: چرا برخی نهادها در اجرای احکام مدیریت شهری تبرئه می‌شوند و بسیاری از پرونده‌های ماده ۱۰۰ صادره برای تخریب شهرک‌های منتسب به آن نهادها هیچ کدام انجام نشده‌اند.

نوذرپور موضوع “درآمدسازی‌های مساجد” را یکی دیگر از مشکلات مدیریت شهری دانست که با حضور پژوهشگران علوم اجتماعی قابل حل است و گفت: مساجد به دلیل عدم وجود درآمدهای مالی به سمت موضوعات تجاری سوق پیدا کرده‌اند که به مرور زمان کارکرد مذهبی و دینی خود را از دست خواهند داد و این یک بحران جدی به حساب می آید.

وی در ادامه به موضوع معضلات اجتماعی برخی از مناطق شهر تهران از جمله بخشی از منطقه۲۲ اشاره کرد و افزود: در بخشی از منطقه۲۲ با فقر شهری و بافت فرسوده مواجه هستیم و حتی بعضی از خانواده‌های ساکن این منطقه به نان شب خود محتاج‌اند که برای حل این دست مشکلات ورود پژهشگران و منتقدین علوم اجتماعی را لازم می‌دانیم.

حل معضلات اجتماعی با ورود سمن‌ها

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، نوذرپور با اشاره به اینکه حل معضلات اجتماعی با ورود سمن‌ها امکان پذیر است، افزود: در منطقه۲۲ سمن‌های علمی، فرهنگی، هنری، مذهبی و ورزشی وجود دارد و ما با استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های آنان برنامه‌ریزی‌های مستمر و اقدامات لازم را برای حل معضلات اجتماعی سطح منطقه انجام داده‌ایم.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

ارزیابی ۳۴۰۰ ساختمان نا ایمن تا پایان تابستان

به گزارش کسب و کار نیوز ، محمدمهدی حیدری با یادآوری اینکه در دولت قبل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.