فیض اله پاسره” در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: توجه دولت به بخش آب به خصوص اختصاص اعتبارات از صندوق توسعه ملی به آب شرب روستایی باعث شد تا اکثر روستاهای کهگیلویه وبویراحمد درغالب مجتمع آبرسانی تعریف شود.
وی بیان کرد: در استان ۱۸ مجتمع آبرسانی روستایی وجود دارد که با تکمیل آنها ۱۰۷ هزار نفر از جمعیت روستایی از آب شرب سالم بهره مند می شوند.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پروژه مجتمع آبرسانی بابا کلان از توابع گچساران یکی از مجتمع های بزرگ آبرسانی در کهگیلویه و بویراحمد است.
پاسره عنوان کرد: مجتمع آبرسانی بابا کلان یک سوم از جمعیت روستایی گچساران بالغ بر ۱۲ هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهد.
وی گفت: طبق قانون در تأمین اعتبار برای آبرسانی اولویت با روستاهای بالای ۲۰ خانوار است اما وقتی مجتمع تعریف می شود می توان روستاهای زیر ۲۰ خانوار را نیز تحت پوشش قرار داد.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از دیگر سیاست ها و اهداف تعریف مجتمع های آبرسانی می توان به بهره بری بیشتر، کم کردن هزینه و اینکه مردم در کنار هم زندگی کنند، اشاره کرد.
پاسره بیان کرد: در شهرستان گچساران ۱۸ پروژه با اعتباری بالغ بر ۹۵ میلیارد ریال و پیشرفت فیزیکی بالای ۸۵ درصد در دست اجراست.
وی افزود: تاکنون از این میزان اعتبار ۶۵ میلیارد ریال آن از محل های مختلف تخصیص داده شده است.
مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: دو پروژه تصفیه خانه فاضلاب روستایی در استان با سرمایه گذاری بانک توسعه اسلامی در روستاهای تنگاری دشت روم و طولیان دهدشت به زودی کلنگ زنی خواهد شد.
انتهای پیام