پنجشنبه , ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵
صفحه اصلی / سیاسی / بین الملل / کشته شدن ۶ عضو داعش در نزدیکی سامراء

کشته شدن ۶ عضو داعش در نزدیکی سامراء

یک منبع نظامی در عراق امروز (یکشنبه) از کشته شدن شش تن از اعضای داعش در حمله هوایی ارتش عراق در نزدیکی شهرستان سامراء خبر داد.

داعش

به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از سومریه نیوز، یک منبع در فرماندهی عملیات سامراء اعلام کرد: شب گذشته شش تن از عناصر داعش در حمله هوایی ارتش در روستای “الفرحاتیه” واقع در غرب منطقه “الاسحاقی” در نزدیکی سامراء کشته شدند.

منبع مذکور همچنین اعلام کرد: عناصر داعش آماده اجرای حملاتی علیه نیروهای امنیتی و شهروندان عراقی بودند و مسیرها را در مناطق غربی شهرستان “بلد” و “سامراء” که به استان الانبار  متصل می‌شوند بسته بودند.

علی رغم اعلام حیدر العبادی، نخست وزیر عراق مبنی بر نابودی داعش در این کشور در سال گذشته میلادی سامراء در دوره اخیر شاهد چندین حمله بوده که آخرین آن اوایل ماه جاری میلادی بود که منجر به کشته شدن اعضای یک خانواده ۱۲ نفره شد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

اقتصاد جهانی در آستانه رکود/جهش ۲۰۰ میلیارد دلاری خرید اوراق قرضه

به گزارش کسب و کار نیوز، در فوریه ۲۰۲۶، دارایی‌های خارجی از اوراق قرضه ایالات …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.