به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از شانا, اجرای این طرحهای مطالعاتی در روزهای آینده آغاز میشود که از بین این ۶ طرح، طرح ارتقای کیفیت سیستمهای حفاظت کاتدی، رنگ و پوشش و استفاده از بازدارندههای خوردگی در اولویت اجرا قرار دارند. این طرحها به ترتیب از سوی شرکتهای نفت مناطق مرکزی ایران، نفت و گاز اروندان و نفت فلات قاره ایران با نظارت کارگروه طرح استقرار مدیریت خوردگی انجام خواهد شد.
معاونت برنامهریزی و تلفیق طرحها و برنامههای مدیریت برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران، تدوین شاخصهای کلیدی عملکرد برای ارتقای سطح کیفی حفاظت از تأسیسات شرکت ملی نفت را از مهمترین اهداف اجرای این طرحهای مطالعاتی عنوان کرده است.
هادی ابراهیم فتحآبادی، نماینده شرکت ملی نفت ایران در کمیته مدیریت خوردگی وزارت نفت و رئیس کارگروه طرح استقرار مدیریت خوردگی در این شرکت، در خصوص خودارزیابی طرح استقرار مدیریت خوردگی گفت: مرحله خودارزیابی این طرح ابتدای امسال انجام و نتایج آن به معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت اعلام شد.
به گفته وی، چشمانداز، خطمشی، اهداف کلان و برنامههای اجرایی این طرح نیز در سال ۹۶ تدوین شد.
بر اساس این گزارش، با توجه به قدمت تأسیسات نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران و هزینههای هنگفت خوردگی در این تأسیسات و همچنین ضرورت پایداری تولید سیالات هیدروکربوری، موضوع تعمیر و نگهداشت، بازرسی فنی و کنترل خوردگی از اهمیت ویژهای برخوردار است. در این زمینه و بر اساس ابلاغ سند راهبردی مدیریت خوردگی صنعت نفت از سوی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، استقرار مدیریت خوردگی در شرکت ملی نفت ایران در دستور کار قرار گرفته است.
با تصویب در هیئت مدیره
استقرار مدیریت خوردگی در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار گرفت
پیرو ابلاغ سند راهبردی مدیریت خوردگی صنعت نفت، طرحهای مطالعاتی استقرار مدیریت خوردگی در شرکت ملی نفت ایران، در هیئت مدیره این شرکت تصویب شد.