استاندار اردبیل به ضرورت تعریف بازار جدید صنعت گردشگری در این استان مطابق قابلیتهای آن تأکید کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، «اکبر بهنامجو» در جلسه بررسی آخرین طرحهای گردشگری، میراثفرهنگی و صنایعدستی اردبیل تصریح کرد: استان اردبیل قابلیتهای کمنظیری در حوزه گردشگری داشته و در واقع گردشگری محور توسعه اقتصادی استان است.
وی افزود: ضروری است بهمنظور جذب و ماندگاری گردشگران بازار جدیدی در صنعت گردشگری اردبیل تعریف شده و طرحهای خلاقانه و متفاوت به نسبت سالهای گذشته عملیاتی شود.
استاندار اردبیل با تأکید به اینکه گردشگر بهدنبال ایده خلاقانه و متفاوت است، یادآور شد: انتظار میرود همه دستگاههای اجرایی به این مهم توجه داشته و برای عملیاتی شدن طرحهای جدید و خلاقانه اهتمام داشته و با ادارهکل میراث فرهنگی استان همکاری لازم را داشته باشند.
بهنامجو به ضرورت خروج گردشگری استان اردبیل از وضعیت فصلی تأکید کرد و توجه به مقوله «زمستان بیدار» و بهرهگیری از ظرفیت تشکلهای مدنی در این خصوص را خواستار شد.
وی افزود: زمستان بیدار با تخفیف در مراکز اقامتی و آبدرمانیها و اجرای یک جشنواره عملیاتی نمیشود و ضروری است برنامههای خلاقانه اجرا کرد تا بتوان نسبت به جذب و ماندگاری مسافران اقدام کرد.
استاندار اردبیل همچنین با اشاره به اهمیت صیانت و حفاظت از آثار طبیعی و تاریخی استان افزود: بهعنوان مثال در موضوع شهربری لازم است طرح جامع ساماندهی عملیاتی شود و حتی مراکز اقامت موقت و طولانی مدت برای گردشگران پیشبینی شود.
بهنامجو با تأکید به اینکه اجرای سازه پوششی در شهری ضروری است، ادامه داد: در عین حال ضروری است اجرای سازه آسیبی به طبیعت منطقه وارد نکند و زیبایی بصری مناسبی داشته باشد.
وی به ضرورت ساماندهی بقعه شیخ کلخوران نیز اشاره و تصریح کرد: در این اثر تاریخی نیز اجرای فضای سبز استاندار و شکیل مورد تأکید است و در عین حال لازم است احداث مراکز اقامتی در پیرامون این بنای تاریخی مطالعه شود.
استاندار اردبیل با اشاره به ضرورت رفع موانع توسعه گردشگری استان ادامه داد: استانداری آماده حمایت از طرحهای مختلف گردشگری کودک و گردشگری طبیعت است و لازم است از فعالان بخش خصوصی و سرمایهگذاران حمایت لازم صورت گیرد تا ایدههای خلاقانه را بتوان پیادهسازی کرد.
به گفته استاندار اردبیل، در این استان احداث هتلهای پنج ستاره نیز ضروری است و انتظار میرود موانع حضور سرمایهگذاران رفع شود تا بتوان هتلهای استاندارد احداث کرد.
وی پیگیری احداث پیستهای اسکی را خواستار شد و خاطرنشان کرد: اردبیل ظرفیت کمنظیری در گردشگری کوهستان دارد که لازم است مورد توجه قرار گیرد.
بهنامجو تدوین بسته سرمایهگذاری گردشگری در این استان را اقدام مثبتی توصیف کرد و حمایت واقعی سرمایهگذاران استان را خواستار شد.
وی با اذعان به برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری در اردبیل این رویداد را فرصت مناسبی برای معرفی قابلیتهای استان و جذب سرمایهگذاران دانست.
در این جلسه معاون امور عمرانی استاندار اردبیل نیز با تأکید به توانمندی استان در حوزه گردشگری خواستار جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی شد.
«بهروز ندایی» یادآور شد: لازم است مکاتبات مستمری با سازمان میراث فرهنگی عملیاتی شود تا بتوان زمینه جذب و نگه داشت سرمایهگذاران را فراهم کرد.