عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد برای مدیریت تسهیلات بانکی باید بانک تخصصی کارآفرینی تاسیس شود و از تجربه کشورها در این زمینه استفاده کرد.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از آرمان اقتصادی، غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی با اشاره به اینکه در تامین مالی مشکلاتی وجود دارد، اظهارداشت: از چند دولت قبل بارها موضوع تامین مالی را مطرح کردیم و راهکارهایی برای رونق بنگاههای اقتصادی و توسعه آنها ارائه کردیم؛ اما تاثیری نداشت.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از کشورهای آسیای شرقی در عرضه اشتغالزایی و رونق بخشیدن به بنگاه های زودبازده عملکرد بسیار خوبی دارد، این بنگاه های زودبازده در بازه زمانی بلند مدت تجمیع و به بنگاه مادر تبدیل شد، در بررسی ها مشخص شد تاسیس بانک کارآفرین در این زمینه نقش آفرینی کرده است.
نماینده مردم رشت در مجلس دهم شورای اسلامی در توضیح بانک کارآفرین گفت: بانک کارآفرین بانکی است که تسهیلات در آن متمرکز است فرض کنید به کشاورز، گردشگر، صادر کننده و غیره تسهیلات می دهد و هرج و مرج در این زمینه وجود ندارد چرا که بانک به صورت تخصصی در این زمینه عمل می کند در حالی که در ایران به این سبک عمل نمی شود.
وی عنوان کرد: بانک های تخصصی ایران در مقاطعی با دستور دولت ها تصمیم گرفتند تسهیلاتی را ارائه دهند و در مقطعی برای اشتغالزایی و رونق بنگاه ها اقدام کردند؛ اما از آنجایی که مقطعی بود نتیجه نداشت.
این نماینده مجلس تاکید کرد: در شرایطی که در این زمینه مطالعه شده و تجربه کشورهای مختلف از تاسیس بانک های تخصصی وجود دارد لازم است به این سمت حرکت کرد تا هم بانک ها آسیب نبینند و هم تسهیلات غیر هدفمند توزیع نشود.
به نوشته خانه ملت، عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به موفقیت کشورهای ژاپن، چین و کره جنوبی بیان داشت: آنها با توجه به صنایع خانگی و بنگاه های زودبازده موفق به رشد صنعت ابریشم در کشورشان شدند و اکنون صنعت نساجی آنها رشد قابل توجهی پیدا کرده است.