صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / بازگرداندن ظرفیت‌های شناختی از دست رفته افراد ممکن می‌شود

بازگرداندن ظرفیت‌های شناختی از دست رفته افراد ممکن می‌شود

دبیر علمی سمپوزیوم بازتوانی شناختی، بازتوانی شناختی را تلاشی برای بازگرداندن ظرفیت‌های شناختی از دست رفته دانست که در نهایت بهبود ظرفیت های شناختی افراد مبتلا به اختلالات شناختی را سبب می‌شود.

علوم شناختی

به گزارش کسب و کار نیوز، نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از ۳۱ خرداد تا ۱ تیرماه سال جاری در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مهدی تهرانی دوست دبیر علمی سمپوزیوم بازتوانی شناختی درباره برگزاری این رویداد اظهار کرد: در این سمپوزیوم تلاش می شود تا محققان و افراد بالینی درمانگر با پیشرفته ترین روش ها و شیوه های درمانی برای بازتوانی شناختی بیماران مبتلا به اختلالات شناختی در حوزه های “مغز و اعصاب و روان” ، “آلزایمر”، “سکته های مغزی” ، “اتیسم “و “اسکیزوفرنی ” آشنایی پیدا کنند و زمینه برای تسریع در امر بازتوانی شناختی و توانمندسازی بیماران هرچه بیشترفراهم شود.

دبیر علمی سمپوزیوم بازتوانی شناختی با بیان اینکه حفظ و ارتقای عملکردهای شناختی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های حوزه سلامت است ، ادامه داد: یافتن راه های موثر و مفید برای درمان افراد مبتلا به اختلالات شناختی و بازتوانی آنها و نیز بازگشت شرایط مطلوب برای فعالیت های روزمره این افراد در زندگی، درنتیجه برگزاری این سمپوزیوم حائزاهمیت و توجه بسیار است.

تهرانی دوست با بیان اینکه بازتوانی شناختی یکی از حوزه‌های جدید در امر مطالعه ،تحقیق و درمان بیماران دارای اختلالات شناختی است، تصریح کرد: امید است با برگزاری نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی، آشنایی محققان و دست اندرکاران و افراد بالینی درمانگر با شیوه‌ها و راهکارهای مناسب و موثر درمان بیماران افزایش یابد و زمینه برای بازتوانی و توانمند سازی آنان تسریع شود.

به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، بازتوانی شناختی تلاشی است برای بازگرداندن ظرفیت‌های شناختی از دست رفته و بهبود ظرفیت‌های شناختی افراد مبتلا به اختلالات شناختی است.

وی با اشاره به اینکه برخی از اختلالات در حوزه مغز، اعصاب و روان می تواند بر روی حیطه شناختی افزاد از جمله توجه به تمرکز و ادراکات تاثیر گذارد و توجه به این مسایل حائز اهمیت است،  گفت: اختلال طیف “اتیسم “، “اعتیاد” ، “اسکیزوفرنی”،”سکته های مغزی” و “زوال عقل” نیازمند مداخلات توانبخشی شناختی هستند. 

دبیرعلمی نخستین سمپوزیوم بازتوانی شناختی ابراز امیدواری کرد در نتیجه برگزاری این گردهمایی علمی و تخصصی ، دامنه اطلاعات و یافته های دانشجویان علوم اعصاب شناختی، روانپزشکی ، روانشناسی ، نورولوژی  با آخرین دانش ها ، شیوه ها و راههای بازتوانی شناختی و توان مند سازی  شناختی بیماران مبتلا به اختلالات شناختی هرچه بیشتر افزایش یابد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.