صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / قبولی دستیاران بیهوشی در آزمون جامع ۳۰ درصد افزایش یافت
قبولی دستیاران بیهوشی در آزمون جامع ۳۰ درصد افزایش یافت

با اجرای طرح نوین ارزشیابی در گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

قبولی دستیاران بیهوشی در آزمون جامع ۳۰ درصد افزایش یافت

مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از انتخاب این گروه به عنوان برترین گروه بالینی دانشکده پزشکی در جشنواره آموزش پزشکی دانشگاه خبر داد و گفت: افزایش ۳۰ درصدی قبولی دستیاران در آزمون جامع یکی از مهمترین نتایج اجرای این طرح در گروه بیهوشی دانشگاه بود.

بیهوشی

دکتر علی دباغ در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فرایند آموزشی طراحی شده گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حیطه ارزشیابی فراگیران، به عنوان یکی از شش فرایند برتر کل مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شناخته شد.

وی با بیان اینکه این طرح خلاقانه در قالب یک مقاله بین المللی منتشر می شود، گفت: در این فرآیند، نحوه آموزش دستیاران در یک برنامه زمان بندی شده ۹ ماهه پیش از برگزاری آزمون ارتقاء بررسی می‌شود. بر اساس این طرح، پس از تقسیم بندی فصل‌ها و منابع، ماهانه آزمون‌هایی برگزار شده و در نهایت نتایج آزمون برای آنالیز و بررسی به همراه پاسخ و نمرات به مر کز توسعه آموزش دانشکده پزشکی ارایه می‌شود.

وی با بیان اینکه نتایج و بازخودهای این طرح منجر به ارتقای یادگیری فراگیران شد، ادامه داد: آنالیز نتایج به فراگیران، دستیاران و همچنین اساتید طراح سئوال ارایه می‌شود تا هم فراگیران با نقاط ضعف و قوت خود آشنا شوند.

مدیرگروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نحوه اجرای طرح، توضیح داد: این طرح از اول مهر۹۵ تا اردیبهشت ۹۷ به مدت ۹ ماه در هر سال تحصیلی برای کلیه دستیاران گروه بیهوشی دانشگاه برگزار شد و طی آن از ابتدای سال تقسیم بندی منابع و سرفصلها و همچنین روزهای برگزاری آزمون برای فراگیران اطلاع رسانی شد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مزایای اجرای این طرح، عنوان کرد: معمولا دستیاران برای آزمون های ارتقا و دانشنامه با حجم زیادی از دروس و منابع روبرو می شوند که با توجه به کشیک های بالینی، برای آمادگی در آزمون با مشکلاتی روبرو می شوند. با این حال در این طرح پیشنهادی گروه بیهوشی با برنامه ریزی و تقسیم بندی منابع  و برگزاری آزمون هایی در طول ترم، فراگیران برای شرکت در آزمونها و امتحانات اصلی خود آماده تر شده و نتایج بهتری کسب می کنند.

به گفته وی، این برنامه‌ریزی و آزمون‌ها همراه با نظارت و ارایه بازخورد یا همان فیدبک به ارتقای سطح کیفیت آموزش تئوریک دستیاران و در پی آن افزایش سطح آموزش عملی و موفقیت بیشتر دستیاران در آزمون‌های جامع منجر شد.

دکتر دباغ با اشاره به افزایش میزان قبولی دستیاران گروه بیهوشی دانشگاه در آزمون دانشنامه به دنبال اجرای این طرح، درباره این فرآیند ارزشیابی توضیح داد: آموزش پزشکی در کشور ما بعد از انقلاب رشد قابل توجهی پیدا کرده که این مساله نباید باعث شود که ما از تلاش خود دست برداریم بلکه باید همراه با پیشرفت روز از روش های نوین هم استفاده کنیم. در این راستا ارزشیابی یکی از روش هایی‌ است که باعث می شود فراگیران نقاط قوت و ضعف خود را شناخته و در جهت ارتقاء و پیشرفت روزافزون حرکت کنند.

مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خاتمه اضافه کرد: این طرح نتیجه تلاش تیمی اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مسئولین دانشکده پزشکی و معاونت آموزشی دانشگاه بوده که قطعاً هر موفقیتی حاصل تلاش تیمی منسجم وهمراه با حمایت مسئولین است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.