صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / فارغ التحصیلان با دیدی جامعه نگرتر وارد عرصه خدمت شوند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی :

فارغ التحصیلان با دیدی جامعه نگرتر وارد عرصه خدمت شوند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با اعضای گروه پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی، نقش این گروه را تربیت نیروهایی توانمند در جامعه نگری توصیف کرد و گفت: این گروه با تحت پوشش گرفتن همه گروه ها، باید بر آموزش و ارتقای آن در دانشکده تمرکز کند و همت خود را بر تربیت مهارت اجتماعی به گروه های پزشکی عمومی و خصوصی متمرکز کند تا این آموزه ها وارد حوزه بالین و درمان شود.

دکتر آقاجانی

به گزارش کسب و کار نیوز، همچنین دکتر ضیایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراقبت های سلامت و پیشگیری از مخاطرات را اولویت های مهم نظام های سلامت در دنیا عنوان کرد و برنقش گروه پزشکی اجتماعی در پیشبرد این اهداف در دانشگاه تأکید کرد.

وی تقویت گروه و تأکید بر ایفای نقش سلامت عمومی در این گروه را رویکردی لازم و ضروری دانست.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعاملات مستمر و هدفمند حوزه سلامت و آموزش را راهکاری مطلوب در حل مشکلات نظام سلامت و حوزه درمان دانست و اظهار داشت: امروز در گروه پزشکی اجتماعی شاهد تعامل این دو گروه هستیم و تمرکز بر رفع نیازها شکل گرفته است.

مولفه های اجتماعی موثر بر حوزه سلامت از اولویت های پژوهشی دانشگاه

دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این دیدار با اشاره به عملکرد پژوهشی این گروه، سرانه تولید مقالات اعضای هیأت علمی در دانشگاه را ۲,۱۱ اعلام کرد و تمام اعضای این گروه را از اعضای فعال پژوهشی نام برد.

دکتر زرقی همچنین مولفه های اجتماعی موثر بر حوزه سلامت را یکی از اولویت های پژوهشی دانشگاه برشمرد و آن را از اهم برنامه ریزی های میان و بلند مدت عنوان کرد و گفت: با توجه به مأموریت گرا بودن دانشگاه، این اولویت ها به برنامه های پژوهشی جهت می دهد.

وی در پایان خواستار مشارکت اعضای گروه برای حضور در مراکز درمانی به منظور توسعه مراکز تحقیقات بالینی شد.

روند صعودی فعالیت های پژوهشی گروه پزشکی اجتماعی از سال ۲۰۱۵

همچنین دکتر طبیبی رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ابتدای این دیدار به نقش مهم گروه پزشکی اجتماعی اشاره کرد و همکاری این گروه در اجرای برنامه آموزشی پزشک خانواده را شایان توجه دانست.

وی ضمن معرفی ۱۲ عضو هیأت علمی این گروه خاطر نشان کرد: فعالیت های پژوهشی گروه از سال ۲۰۱۵ روند صعودی داشته و میانگین تولید مقالات در گروه به ۱۰۰ مقاله در سال می رسد.

دکتر محمدرضا سهرابی مدیرگروه پزشکی اجتماعی نیز در این دیدار به بین گروهی بودن آموزش در گروه پزشکی اجتماعی اشاره کرد و خواستار حمایت از اعضای هیأت علمی فعال در این گروه شد.

دکتر سهرابی از واحدهای درسی «تماس با بیمار»، «تماس با جامعه» و «ایمنی بیمار»  به عنوان دروس مهم و اساسی این گروه اشاره کرد و گفت: برخی از آنها بطور اختصاصی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تدریس می شود.

درخواست برای راه اندازی دوره های فلوشیپ کلینیکال اپیدمیولوژی و سلامت جامعه

وی فراهم شدن بستر مناسب برای آموزش در مراکز بالینی، افزایش اساتید با زمینه پزشکی و توسعه کلینیک پیشگیری مخاطرات و ارتقاء سلامت در مراکز درمانی را راهکار مناسبی برای آموزش هدفمند دستیاران و فراگیران دانست.

مدیر گروه پزشکی اجتماعی همچنین خواستار راه اندازی دوره های فلوشیپ کلینیکال اپیدمیولوژی و سلامت جامعه شد و در پایان به معرفی مجلات و کتاب های منتشر شده در گروه پرداخت.

سایر اعضای گروه نیز در این دیدار خواستار راه اندازی دوره فلوشیپ کلینیکال اپیدمیولوژی، توسعه فضای فیزیکی گروه، تمرکز بر سلامت و پیشگیری از مخاطرات سلامت، مدیریت سلامت زنان، گسترش جامعه نگری، راه اندازی فلوشیپ زنان، راه اندازی ویزیت در منزل بانوان توسط مراقبین سلامت و پشتیبانی علمی از حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه شدند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.