صفحه اصلی / فرهنگی / جایزه گنکور برای کتابی درباره «سلینجر»
جایزه گنکور برای کتابی درباره «سلینجر»

دنیس دمونپیون

جایزه گنکور برای کتابی درباره «سلینجر»

جایزه ادبی گنکور فرانسه در بخش زندگی‌نامه به «سلینجر صمیمی» نوشته «دنیس دمونپیون» رسید.

جایزه ادبی گنکور فرانسه در بخش زندگی‌نامه به «سلینجر صمیمی» نوشته «دنیس دمونپیون» رسید.

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا ، «دنیس دمونپیون» خبرنگار و نویسنده فرانسوی برای نگارش کتاب «سلینجر صمیمی» درباره زندگی «جی.دی. سلینجر» نویسنده سرشناس آمریکایی، موفق به کسب جایزه ادبی کنگور سال ۲۰۱۸ در بخش زندگی‌نامه شد.

«سلینجر صمیمی» به بررسی رمان معروف «ناطور دشت» نوشته «سلینجر» می‌پردازد که اولین‌بار در سال ۱۹۵۱ در قالب یک رمان در آمریکا منتشر شد. «دمونپیون» برای نگارش این کتاب ۱۰ سال وقت صرف کرده و به کشورهای مختلفی از لهستان و آمریکا تا استرالیا و بریتانیا سفر کرده است. او به کمک نامه‌های منتشرنشده از «جی. دی. سلینجر» به زندگی این نویسنده معروف آمریکایی در دوران جوانی، حضور او در جنگ جهانی دوم، عشق و خلق رمان تاثیرگذار «ناطور دشت» پرداخته است.

جایزه «گنکور» اولین‌بار در سال ۱۹۰۳ از سوی «ژول» و «ادمون گنکور» راه‌اندازی شد. آکادمی گنکور که بیش از صد سال سابقه فعالیت دارد، علاوه بر جایزه اصلی خود که هر سال در ماه نوامبر اهدا می‌شود و مهم‌ترین و معتبرترین جایزه ادبی فرانسه به‌شمار می‌آید، جوایز جانبی دیگری چون جایزه گنکور برای اولین رمان، جایزه گنکور دبیرستانی‌ها، جایزه گنکور داستان کوتاه، جایزه گنکور شعر، جایزه گنکور زندگی‌نامه‌نویسی و جوایز گنکور به انتخاب برخی کشورها را نیز اهدا می‌کند.

اگرچه برنده جایزه جنبی گنکور تنها مبلغی ناچیز معادل ۱۰ یورو دریافت می‌کند، اما فروش بالای رمان برنده را برای نویسنده‌اش به ارمغان می‌آورد. گفته می‌شود اثر برنده جایزه «گنکور» بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار نسخه در بازار فروش خواهد داشت.

از برندگان سرشناس جایزه ادبی گنکور می‌توان از «مارسل پروست» در سال ۱۹۲۹، «سیمون دوبووار» در سال ۱۹۵۴ و «پاتریک مودیانو»، برنده نوبل ادبیات سال ۲۰۱۴ نام برد.

همچنین مطالعه کنید:

کاربران آپارات در ۶ ماه گذشته ۷۰ میلیارد دقیقه ویدئو تماشا کردند!

به گزارش کسب و کار نیوز ، بر اساس گزارش‌های رسمی منتشرشده سایت آپارات در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.