به گزارش کسب و کار نیوز از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، در این بازه زمانی ( تیرماه سال ۱۳۸۸ تا ابتدای خردادماه امسال) ۲ میلیارد و ۷۲ میلیون کیلووات ساعت از منابع تجدیدپذیر انرژی تولید شده که این میزان تولید برق از محل انرژیهای تجدیدپذیر توانسته از انتشار حدود یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گاز گلخانهای بکاهد.
همچنین این میزان تولید انرژیهای نو باعث شده ۵۸۸ میلیون مترمکعب از مصرف سوختهای فسیلی در کشور که جزو عوامل اصلی آلایندگی هوا در کشور است، کاسته شود.
براساس این گزارش این حجم از تولید انرژیهای نو باعث صرفهجویی ۴۵۶ میلیون لیتری مصرف آب در سالهای اخیر شده است.
هم اکنون ۵۵۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در کشور در حال احداث است و ظرفیت نصب شده انرژیهای نو کشور نیز به ۵۷۵ مگاوات رسیده است.
همچنین انرژیهای تجدیدپذیر موجب اشتغال ۴۷ هزار و ۳۲۱ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در کشور شده است.
بررسی اعداد و ارقام موجود در این بخش حکایت از آن دارد که در حال حاضر ۴۵ درصد نیروگاههای تجدیدپذیر کشور از نوع بادی، ۳۵ درصد از نوع خورشیدی، ۱۶ درصد از نوع برقآبی کوچک، دو درصد از نوع بازیافت حرارت و دو درصد نیز از نوع زیست توده است.
به گزارش کسب و کار نیوز، ایران با بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال و همچنین مناطق مهیا برای تولید برق از باد، ظرفیتی قابل توجه برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر دارد.
به زعم کارشناسان صنعت برق، انرژیهای تجدیدپذیر ارزان ترین انرژی در ایران است؛ هزینه تمام شده یک کیلووات ساعت برق خورشیدی چهار سنت است که طبق پیشبینیهای صورت گرفته، با رشد دانش و تکنولوژی ها این عدد تا سال ۲۰۲۰ به سه سنت و در سالهای بعد به ۲ سنت و کمتر از آن کاهش می یابد.
اقتصام**۹۱۳۲**۱۴۴۰
ظرفیت نصب شده انرژیهای نو کشور به ۵۷۵ مگاوات رسید
وزارت نیرو با اشاره به اینکه هم اکنون 550 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در حال احداث است اعلام کرد: از تیرماه سال 88 تا ابتدای خردادماه امسال ظرفیت نصب شده انرژیهای نو کشور به 575 مگاوات رسیده است.