صفحه اصلی / ورزشی / سایر رشته های ورزشی / اشرف: رقبای سختی در جاکارتا داریم/ پیست استاندارد نداریم

سرمربی تیم ملی قایقرانی اسلالوم

اشرف: رقبای سختی در جاکارتا داریم/ پیست استاندارد نداریم

سرمربی اصفهانی تیم ملی قایقرانی اسلالوم بانوان با اشاره به اردوهای خوب و منظم تیم ملی گفت: در شرایط روحی و تکنیکی خوبی هستیم، مسابقات و رقبای سختی در جاکارتا داریم که آن‌ها هم همانند ما سخت تمرین می‌کنند.

قایقرانی - کتایون اشرف

کتایون اشرف در گفت وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا اظهار کرد: برای حضور در مسابقاتی که در رده‌های مختلف پیش رو داریم تمرینات خوب و منظمی را برنامه ریزی کردیم و بر اساس برنامه تا کنون پیش رفتیم، این مساله موجب شده تا نفرات تیم ملی در شرایط خوبی از نظر تکنیکی و روحی قرار داشته باشند. قایقرانان حاضر در اردو در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و آزاد در قالب اردوی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های المپیک، جوانان و بازی‌های آسیایی جاکارتا آماده می‌شوند.

وی در خصوص زمان مسابقات گفت: نفرات برتر رده‌های مختلف سنی برای مسابقات آسیایی جاکارتا آماده می‌شوند. المپیک نوجوانان مهرماه در بوینس آیرس آرژانتین برگزار می‌شود و تیم جوانان (کمتر از ۱۸ و ۲۳ سال) برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا که اوایل آبان ماه به میزبانی ایران برگزار می‌شود آماده می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: این اردوی هفتم تیم ملی تیم ملی اسلالوم بانوان رده سنی بزرگسالان و ششمین مرحله اردوی تیم ملی اسلالوم بانوان رده سنی جوانان بود که روز گذشته به اتمام رسید. پس از پایان این مرحله از اردوها، قایقرانان استراحتی کوتاه خواهند داشت و دوباره به مرحله آخر اردوی تدارکاتی در تهران دعوت می‌شوند که در نهایت نفرات برتر منتخب که یک آقا و خانم در رشته کایاک و همچنین یک آقا و خانم در رشته کانو است، به رقابت‌های آسیایی جاکارتا اعزام می‌شوند.

اشرف تصریح کرد: در خصوص انتخابی دیگر تیم‌ها نیز پس از برگزاری یک دوره مسابقات انتخابی، در رده سنی نوجوانان یک خانم و یک آقا در رشته کانو راهی مسابقات المپیک آرژانتین می‌شوند. در رده جوانان با توجه به میزبانی که در تهران داریم می‌توانیم با تیم کامل در این مسابقات شرکت داشته باشیم که تیم از سه قایقران در رشته کایاک و سه قایقران در رشته کانو است، در دو بخش آقایان و بانوان تشکیل خواهد شد.

سرمربی تیم ملی اسلالوم بانوان شرایط روحی – جسمی و همچنین تکنیکی پارو زنان ملی پوش را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: امیدوارم بتوانیم تا زمان برگزاری مسابقه انتخابی، خود را به نهایت امادگی برسانند وبا آمادگی کامل عازم جاکارتا شویم، چرا که رقبای سرسختی داریم که آن‌ها نیز همانند ما در حال تمرینات سنگین وفشرده هستند. ژاپن و چین در سطح جهانی و در سطح آسیا هم علاوه بر ژاپن و چین، تایلند، تایپه و قزاقستان از رقبای اصلی ما هستند که باید در مسابقات پیش رو ببینیم در چه سطحی از آمادگی قرار دارند.

وی در خصوص حضور بازیکنان این رشته در بازی‌های آسیایی جاکارتا گفت: این مسابقات اولین تجربه حضور قایقرانان ایرانی در آب‌های خروشان است، مسابقات انتخابی نفرات اصلی ۳۱ تیرماه در تهران برگزار می‌شود و پس از آن اردوی تدارکاتی در ترکیه خواهیم داشت. این اردو آخرین مرحله از اردوها و متصل به اعزام خواهد بود.

وی با اشاره به فعال شدن استان‌ها در این رشته گفت: اتفاق بسیار خوبی در این زمینه رخ داد و استان هایی که شرایط استفاده از رودخانه را داشتند سرمایه گذاری خوبی کردند. ایجاد پیست و تجهیز آن موجب شده تا علاقمندان بیشتری به این رشته روی آورند. در کنار این مساله آموزش‌های خوبی بوده که در طی این مدت برای داوران و مربیان داشتیم این اتفاقات موجب شده تا ورزشکاران در طول سال بتوانند تمرینات خوب و با کیفیتی را در شهرهای خود داشته باشند.

مدیر تیم‌های ملی اسلالوم با اشاره به اینکه در کشور تعداد پیست‌های استاندارد کم است، گفت: در آب‌های خروشان متاسفانه پیست استاندارد نداریم و در زمان اعزام با مشکل روبرو می‌شویم به عنوان مثال پیست و شرایط جاکارتا با شرایطی که ما داریم در ایران متفاوت است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

وزنه برداری

تلاش ما رسیدن به مدال آسیایی وزنه برداری بانوان است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,  اکبر خورشیدی درباره ی عملکرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.