هدایتالله خادمی در گفتوگو با ایسنا با گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، در رابطه با عواملی که انقلاب امام خمینی (ره) را به ۴۰ سالگی رسانده است، بیان کرد: نیاز آن زمان این بود که انقلابی رخ دهد و این امر در بستر جامعه و اقشار مختلف دیده میشد و مسیر طولانی را طی کرد. این نیاز از سال ۱۳۴۲ و حتی قبلتر از آن ظهور کرده بود و خواستههای مردم بر روی هم انباشته شده بود اما یک رهبر کاریزماتیک که بتواند این انرژیها را هدایت کند و رژیم پادشاهی را از میان برده و رژیم دیگری را جایگزین آن کند تا زمان امام (ره) وجود نداشت.
وی در ادامه بیان کرد: با حضور حضرت امام انقلاب به بلوغ رسید و در نهایت موفق شد. انقلاب از همان ابتدا قرار بود انقلاب مستضعفین باشد و از اهداف آن توزیع عادلانه ثروت و برقراری عدالت در جامعه و ریشهکن کردن فقر و ایجاد روابط انسانی سالم بود.
وی افزود: در رابطه با استقلال و آزادی که امام (ره) آن را دنبال میکردند موفق شدیم و امروز به یک کشور مستقل تبدیل شده که خودمان برای کشور تصمیم میگیریم. خیلی از مردم در دنیا چشم امیدشان به این انقلاب بود و میتوان به نوعی آن را انقلاب محرومان جهان نامید.
خادمی تصریح کرد: هر چه از زمان انقلاب به سمت جلو حرکت کردیم مشکلاتی گریبانگیر انقلاب شد و با عملکرد بعضی از مسئولین به بعضی از اهداف انقلاب نتوانستیم دست یابیم. سلامت مالی که باید بین مسئولین وجود داشته باشد امروز دیده نمیشود و تقریبا از پایان دهه ۶۰ فسادهای اقتصادی ایجاد شد. در این زمینه نیز متاسفانه به فرمایشات مقام معظم رهبری توجه نکردیم چرا که ایشان هشدار داده بودند که فساد اقتصادی مانند یک بیماری است که اگر پیش رود همه بخشها را آلوده خواهد کرد.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس خاطرنشان کرد: از دیگر چالشهایی که امروز با آن مواجه هستیم بحث اشتغال است که یکی از دلایل آن مشکلات اقتصادی است. از زمان انقلاب تا به امروز کشورهایی که با نظام ما یعنی استقلال و آزادی مخالف بودند همه تلاش خود را کردند تا مانع رسیدن انقلاب به اهدافش شوند اما از نظر من عملکرد برخی مسئولان در محقق نشدن آرمانهای انقلاب بی تاثیر نبوده است.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که چه ویژگیهایی سبب کاریزماتیک شدن شخصیت امام (ره) شده بود، بیان کرد: امام هیچ چیز را برای خود نمیخواست و همه چیز را برای خدا میخواست و فقط او را در نظر میگرفت. ایشان با اعمال و افکارش تنها به دنبال گسترش اسلام بود. ایشان آنقدر زندگی سالمی داشت که حرفش با عملش یکسان بود. مردم و جوانان نیز هر چه ایشان میفرمودند قبول میکردند. آنقدر شخصیت پاکی داشت که حرف ایشان برای مردم و حتی مسئولین سایر کشورها حجت بود.
خادمی ادامه داد: امام هیچ چیز را برای خود و اطرافیان و فرزندانشان نخواست و اجازه نداد که اطرافیانش وارد کارهای اقتصادی و سیاسی شوند بنابراین زندگی و فرزندانش را فدای اسلام و خدا کرد و این امری واضح است که چنین انسانی هر چه بگوید برای سایر مردم مورد قبول خواهد بود. مقام معظم رهبری نیز چنین راهی را دنبال کردند اما این برخی مسئولین دولتی بودند که کوتاهی کرده و مشکلاتی را به وجود آوردند.
این نماینده مجلس در پایان بیان کرد: امروز بزرگترین رسالت یاران امام، توجه به راه امام(ره) است. امام میخواست مسئولین پاکدست باشند و همه چیز را برای خدا بخواهند و مسئولین باید به فکر محرومین باشند.
انتهای پیام