به گزارش کسب و کار نیوز، سید محسن حسینی مقدم با اشاره به سه ساله شدن دوره تحصیلی در هنرستان ها از سال ۹۶-۹۵ اظهار کرد: بر مبنای نیاز سنجی بازارکار، محتواهای آموزشی در هنرستان ها تغییر پیدا کرده بنابراین برخی از رشتهها حذف و تعدادی اضافه شده است.
وی تصریح کرد: رشتههایی که اضافه شده بر اساس در خواست برخی سازمان ها وارگانها انجام شده و با هماهنگی آنها بسیاری از تجهیزات مورد نیاز رشته مربوطه توسط سازمان ذی ربط تهیه می شود، مانند رشته حمل و نقل که توسط سازمان حمل ونقل جادهای تجهیزاتش فراهم می شود.
حسینی مقدم افزود: البته هر واحد هنرستانی مجاز به ارائه هر رشتهای نیست به عنوان مثال رشته تولید برنامه تلویزیونی تنها در هنرستان های وابسته به صدا وسیما می تواند ارائه شود.
وی ادامه داد: مقدمات افزودن رشتههای تحصیلی جدید در هنرستان ها مانند تهیه کتاب های مورد نیاز از سال قبل فراهم شده و در بحث به کار گیری نیروی انسانی متخصص در رشتههای جدید نیز از هنر آموزان رشتههای مشابه استفاده بهره مند می شویم، البته در برخی رشته ها خود سازمان مربوطه نیروی متخصص در اختیار هنرستان قرار می دهد.
مدیر کل دفتر آموزشهای فنی وحرفهای خاطرنشان کرد: در دهه های گذشته هنرستان هایی در جوار کارخانجات تاسیس و متناسب با نیاز آن کارخانه نیروی انسانی تخصصی تربیت می کرد،در برههای از زمان برخی از این هنرستان ها تضعیف ویا تعطیل شدند اما در راستای سیاست های اخیر آموزش وپرورش این هنرستان ها نیز تقویت شده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، وی از تدریس۴۱رشته در هنرستانهای فنی و حرفهای و حدود ۱۶۰رشته در هنرستانهای کار و دانش تحت عنوان رشتههای مهارتی خبر داد و عنوان کرد: رشتههای مکاترونیک، فتوگرافیگ، حمل و نقل، معماری داخلی و تولید برنامههای تلویزیونی از جمله رشتههای جدیدی است که به مجموعه رشتههای فنی و حرفهای اضافه شده است.
انتهای پیام