صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / پایان‌نامه‌ دانشجویان دکتری هندی به کسب‌وکار استارتاپی تبدیل می‌شود
پایان‌نامه‌ دانشجویان دکتری هندی به کسب‌وکار استارتاپی تبدیل می‌شود

پایان‌نامه‌ دانشجویان دکتری هندی به کسب‌وکار استارتاپی تبدیل می‌شود

موسسه فناوری دهلی هند با هدف کمک به راه‌اندازی استارتاپ‌ها و کسب و کارهای دانش بنیان، برنامه‌ای طراحی کرده که در آن به دانشجویان دکتری اجازه می‌دهد پایان نامه دکتری خود را در قالب تاسیس یک شرکت استارتاپی انجام دهند.

استارتاپ

به گزارش کسب و کار نیوز، موسسه فناوری دهلی نو برای دانشجویان دکتری علاقه‌مند به ایجاد کسب و کار (درصورت داشتن طرح تایید شده)، امکان استقرار و استفاده از سرمایه‌گذاری خطرپذیر در یک مرکز رشد مجزا در موسسه را ارائه می‌کند. قطعا این مدل طراحی شده موتور محرکی برای اکوسیستم کسب و کار دانش بنیان در هند خواهد بود و به محققان اجازه می‌دهد تا با استفاده از سرمایه‌گذاری خطرپذیر کسب و کار خود را شکل دهند.

بر اساس اعلام ستاد توسعه فرهنگ اقتصاد دانش بنیان، همچنین در این برنامه برای دانشجویان دکتری که یک کسب و کار دانش‌بنیان راه‌انداری کرده‌اند، حقوق ماهیانه‌ای با هدف کمک به راه‌اندازی کسب و کار در نظر گرفته شده است؛ به علاوه به این افراد «سرمایه اولیه»، «خدمات مربیگری رایگان»، «محل اقامت» و «دسترسی به آزمایشگاه‌های موسسه فناوری دهلی» نیز ارائه می‌شود.

به گفته دکتر “رامگوپال”، مدیر موسسه فناوری دهلی هند، «این طرح یک پلتفرم و زیرساخت مناسب برای ورود و کنترل تکنولوژی‌های جدید مانند بلاک‌چین و هوش مصنوعی به وسیله شرکت‌های نوپا خواهد بود و هدف اصلی این است که پایان‌نامه‌های دکتری دانشجویان خلاق موسسه به کسب و کار دانش‌بنیان تبدیل شود.»

به اعتقاد رئیس موسسه، «در حال حاضر حدود ۲۵ هزار محقق در حال انجام پایان‌نامه دکتری خود در دانشگاه‌های صنعتی و با بودجه دولت هند هستند که بخشی از آنها تحصیل خود را در موسسه فناوری دهلی ادامه می‌دهند. این موسسه به آنها اجازه می‌دهد از امکان سرمایه‌گذاری خطرپذیر شخصی خود در مرکز رشد ایجاد شده در موسسه بهره‌مند شوند.»

بر اساس این طرح، به این دانشجویان دستمزدی معادل با حقوق معمول در صنعت هند به صورت ماهیانه پرداخت می‌شود تا بتوانند در راه اندازی کسب و کار دانش بنیان خود موفق باشند. همچنین موسسه به آنها کمک می‌کند با منابع مالی سرمایه گذاری‌های خطر پذیر موجود ارتباط برقرار کنند تا درصورت نیاز به توسعه فعالیت شرکت و بازار خود، منابع مالی بیشتری را از این طریق تامین کنند.

به استناد گزارش ستاد توسعه فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان، در حال حاضر علاوه بر مرکز رشد موسسه، دو مرکز رشد دیگر نیز توسط موسسه فناوری دهلی هند در مناطق سونپات و هاریانا با هدف ارائه خدمات مالی و مشاوره‌ای به حدود سالیانه ۵۰ شرکت نوپا درحال تاسیس است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.