صفحه اصلی / اقتصادی / کشاورزی / دست سودجویان را از سپرده های کشاورزان کوتاه می کنیم
دست سودجویان را از سپرده های کشاورزان کوتاه می کنیم

رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران؛

دست سودجویان را از سپرده های کشاورزان کوتاه می کنیم

مدیر عامل و رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: نخواهیم گذاشت عده قلیلی سودجو و صاحب نفوذ جیب خود را با اموال و سپرده های کشاورزان زحمت کش پر کنند.

به گزارش کسب و کار نیوز از سازمان مرکزی تعاونی روستایی ایران، «حسین شیرزاد» در جلسه ستادی ساماندهی واحد های اعتباری اظهار داشت: اصلاحات بنیادین در سازمان تعاون روستایی بدون همراهی مدیران سیستم تعاونی، به هرج و مرج و بی سازمانی ختم خواهد شد.
وی با اشاره به وضعیت واحدهای اعتباری سازمان تعاون روستایی گفت: وضعیت امروزین واحدهای اعتباری یک اتفاق و تصادف نیست بلکه حاصل یک مدیریت توام با تسامح و تساهل و نتیجه انتخاب های نادرست مدیریتی مان طی ۱۰ سال اخیر است.
مدیر عامل و رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تصریح کرد: هیچ راه جادویی جز محدود کردن شیوه های مدیریتی بی حساب و کتاب و مطالعه نشده این واحدها وجود ندارد و یکی از رویکردهای مهم ارزیابی مدیران استانی، قطعا شیوه مقابله آنها با این واحدهای اعتباری خواهد بود.
شیرزاد گفت: فساد و ناکارامدی در واحدهای اعتباری محصول سوء مدیریت و برداشت ها از مفاهیم مالیه خرد در نظام تعاونی ها در دوره ای است که هیچ استاندارد حسابداری و مالی قابل قبول، نهاد نظارتی تعریف شده و پروتکل های بانکی یا صندوق داری نداریم و همچنین مفاهیم بانکداری را نمی فهمیم و اصولا کفایت و دانایی و دانش لازم را در حوزه های مالی، حسابداری و پولی نداریم.
مدیر عامل و رییس سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تاکید کرد: مداخله گری غیرمجاز در بازارهای پولی در قالب واسطه گری های وجوه و اعتبارات، یک اشتباه فاجعه بار است.
وی ادامه داد: به طور سریع باید رشد واحدهایی که احیانا مورددار هستند متوقف شود و از عضویت اعضای غیر عضو شبکه تعاونی ها و مصارفی غیر از مصارف بخش کشاورزی جلوگیری کرد.
مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با هر مدیری که در این معرکه مفسده آمیز معاضد، مباشر یا آمر به این منکر باشد، و سریعا برخورد خواهد شد.
به گزارش کسب و کار نیوز، فهرست بانک ها و موسسه های اعتباری، در پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی به نشانی WWW.CBI.IR درج شده است.
اقتصام**٩١٨۶**۱۵۸۴

همچنین مطالعه کنید:

ضرورت خرید و ذخیره سازی ۳۰۰ تن خرما برای تنظیم بازار

به گزارش کسب و کار نیوز، محسن رشید فرخی گفت: برآوردها حاکی از آن است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.