به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا،علی معتمدزادگان ، اظهار کرد: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفهای و با توسعه نوآوری و انجام کارهای دانش بنیان در حال فعالیت است.
وی خاطرنشان کرد: ارائه روشی برای توسعه شرکتهای دارای تکنولوژی بالا و خدمات دهی به آنان و همچنین افزایش سهم محصولات “هایتک” (محصولات با فناوری بالا) از اهدافی است که در مدیریت پارک علم و فناوری دنبال میشود.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به اینکه نوآوری و کارهای تحقیقی و توسعه در اولویت قرار دارد، تصریح کرد: شرکتهایی که دارای نوآوری و خلاقیت باشند از حمایتهای پارک علم و فناوری به خاطر تولید اشتغال حمایت میشوند.
معتمدزادگان افزود: پارک علم و فناوری ایدههای قابل تجاری سازی را حمایت میکند و محصول فکر را در شرکتهای بزرگ و کوچک به کار میگیرد.
وی یادآور شد: شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری از میزها و مکانهای کوچک کار خود را آغاز و با جریانسازی در سطح جامعه، با ارائه محصول و خدمات نوین مراحل رشد را طی میکنند.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران یادآور شد: تمام واحدهایی مستقر در پارک علم و فناوری به عنوان هستههای فناور معرفی و شرکتهایی که در سامانه دانش بنیان ثبت شدهاند به عنوان شرکتهای دانش بنیان تعریف میشوند.
معتمدزادگان با تاکید بر اینکه مجوز فناوری که پارک صادر میکند برابر با مجوز دانش بنیان در قانون است، گفت: دو نهاد پارک علم و فناوری و دانش بنیان به صورت موازی در حال فعالیت هستند که میتوانند مکمل هم باشند.
وی اظهار کرد: در مازندران ۱۲۰ واحد و شرکت فناور در پارک علم و فناوری به ثبت رسیده است و با توجه به اینکه کیفیت برای ما از ارزش بالایی برخوردار است، سالانه شاهد ۱۰ درصد ریزش و ۲۰ درصد رویش هستیم.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران خاطرنشان کرد: حدود ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در مازندران وجود دارد که بیش از یک سوم در پارک علم و فناوری مستقر هستند.
معتمدزادگان با بیان اینکه باورها میتواند نقش اساسی در حرکت یک جامعه داشته باشد، تصریح کرد: اتفاقهای بزرگ با باورها شکل میگیرد و اگر ما باور داشته باشیم که باید بر توان خود تکیه کنیم و بر توانمندی شرکتهای داخلی ایمان بیاوریم، میتوانیم مسیر رشد را توسعه دهیم.
وی با انتقاد از برخی مدیران که در مسیر رشد شرکتهای دانش بنیان و فناور همراهی لازم را ندارند، گفت: متاسفانه برخی از مدیران در حالی که میتوانند با یک دستور مدیریتی به شرکتهای “هایتک” کمک کنند اما از این کار سرباز میزنند و همین امر موجب میشود تا این شرکتها فعالیت خود را در استان ادامه ندهند.
رئیس پارک علم و فناوری مازندران یادآور شد: شرکتهای تولید کننده باید در زمینه کیفیت، ضمانت پس از فروش و قیمتها اصول حرفهای را در نظر بگیرند تا خریدار به سمت کالاهای خارجی سوق پیدا نکنند.
وی در پایان تصریح کرد: پارکهای علم و فناوری میتوانند در سالهای آینده از مجموعههای کوچک به یک شهر تبدیل شوند و اگر چنین چیزی رخ دهد، افراد زیادی با فکرهای بکر موجبات پیشرفت جامعه را رقم خواهند زد.
انتهای پیام