صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / ابداع موتور موشک با قابلیت “خودخواری”
ابداع موتور موشک با قابلیت “خودخواری”

ابداع موتور موشک با قابلیت “خودخواری”

مهندسان اسکاتلندی و اوکراینی، موتور موشک جدیدی را آزمایش می‌کنند که می‌تواند سوخت خود را تامین کند.

موشک

به گزارش کسب و کار نیوز و به نقل از تکنولوژی، پرتاب ماهواره‌ها حتی ماهواره‌های کوچک به مدار زمین، کار بسیار پرهزینه‌ای است اما بسیاری از مواد پرهزینه به کار رفته در این پرتاب‌ها، به هدر می‌روند. یکی از راه‌های حل این مشکل، استفاده از موشک‌های قابل استفاده مجدد است اما دانشمندان، در جستجوی راه‌های دیگری مانند استفاده از موتور موشک با قابلیت “اتوفاژی” یا “خودخواری” است.

موشک‌ها باید سبک باشند زیرا در غلبه بر جو زمین، هر کیلوگرم نقش دارد. موشک‌هایی که اخیرا استفاده شده‌اند، به سوخت زیادی نیاز دارند که در مخزن‌های پرهزینه و سنگین ذخیره می‌شود.

اگر موشک بتواند سوخت خود را تامین کند، کاهش وزن، ساده‌تر خواهد بود. مهندسان “دانشگاه گلاسگو”(Glas) اسکاتلند و دانشگاه ملی “Oles Honchar Dnipro” در اوکراین، یک موتور موشک اتوفاژی ابداع و آزمایش کرده‌اند که شاید بتواند روش ساخت و فرستادن موشک به فضا را تغییر دهد و به‌ خصوص، برای پرتاب ماهواره‌های کوچک سودمند باشد.

ماهواره‌های کوچک، مهم‌تر از آنچه ما فکر می‌کنیم هستند. این ماهواره‌ها، امکان برقراری آژانس‌های فضایی کوچک‌تر و نزدیکتر شدن به مدار پایین زمین را با کمترین هزینه فراهم می‌کنند.

موتور اتوفاژی، از سوخت جامد استفاده می‌کند. قسمت خارجی این موتور، از نوعی پلاستیک محکم ساخته شده و داخل آن، یک لوله از جنس پلی‌اتیلن قرار دارد که در اثر گرمای زیاد ذوب می‌شود. گازهای متصاعد شده، به محفظه احتراق می‌روند و فشار محفظه احتراق، حرارت بیشتری را برای مرحله بعد فراهم می‌کند.

دانشمندان نشان دادند که این نوع موتور موشک، با تنظیم سرعت ورود سوخت به داخل موتور، قابل کنترل است. عمل خودخواری موشک، سوخت لازم هر ماموریت را به سادگی تامین می‌کند و وزن موشک و همچنین زباله‌های فضایی را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.