سیدمحسن حسینیمقدم در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: کمبود نیروی انسانی همواره دغدغه اصلی مجموعه آموزش و پرورش بوده و برای ورود نیروهای جدید پیشبینی صورت گرفته است.
وی یکی از راهکارهای مدیریت کمبود نیروهای انسانی را استفاده از ظرفیت حقالتدریس، نیروهای بازنشسته و شاغلان دانست و افزود: با توجه به اینکه قانون مدیریت کشوری میزان استفاده از بازنشستگان را محدود کرده، اداره آموزش و پرورش به دنبال استفاده بیشتر از ظرفیت بازنشستگان و افزایش ساعات کاری است.
حسینیمقدم با اشاره به بحث تأمین تجهیزات هنرستانها، گفت: از راهکارهای تدوین شده در خصوص تامین تجهیزات، استفاده از ردیف اعتبارات تملک دارایی سرمایهای است که در سال گذشته اعتباری بالغ بر ۵۲ میلیارد تومان به این امر تخصیص داده شد و این اعتبار در سال جاری، ۳۷.۵ میلیارد تومان پیشبینی شده است.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش استفاده از ۲ درصد از درآمد حاصل از فروش گاز و استفاده از ظرفیت استانها و خیرین را از دیگر عوامل موثر برای تامین تجهیزات هنرستانها عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر۴۱ رشته در هنرستانهای فنی و حرفهای و حدود ۱۶۰ رشته در هنرستانهای کار و دانش تحت عنوان رشتههای مهارتی در حال تدریس است.
حسینی مقدم تصریح کرد: رشتههای مکاترونیک، فتوگرافیگ، حمل و نقل، معماری داخلی و تولید برنامههای تلویزیونی از جمله رشتههای جدید است که به مجموعه رشتههای فنی و حرفهای اضافه شده است.
انتهای پیام