دکتر مهدی کدخدازاده در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به جایگاه شوراهای صنفی در این دانشگاه، اظهارکرد: شورای صنفی یکی از مهمترین گروه های دانشجویی فعال در دانشگاه هاست که به عنوان پل ارتباطی بین دانشجویان و مسوولین دانشگاه فعالیت می کنند.
وی با اشاره به ضرورت تقویت مشارکت های دانشجویی در امور صنفی، عنوان کرد: شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مباحث صنفی دانشجویان مانند تغذیه، خوابگاهها و سایر امور رفاهی ورود پیدا کرده ولی سطح فعالیتها باید بیش از پیش ارتقا پیدا کند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به فعالیت دانشجویان در سطح خوابگاهها، عنوان کرد: در این رابطه طرحی در سطح خوابگاه ها اجرا شده که طی آن دانشجویان عضو شوراهای صنفی به عنوان کمک ناظم به سرپرستان امور خوابگاه ها کمک کرده و در موارد ممکن مداخلات نیز توسط خود دانشجویان انجام می شود. همچنین شوراهای صنفی در بحث تغذیه هم دارای نمایندگانی هستند که برفرآیند تغذیه نظارت می کنند. به اعتقاد ما با این شیوه و رویه هم برآیند کار بهتر خواهد بود و هم می توان به اهداف تبیین شده برای شورای صنفی نزدیک تر شد.
وی با بیان این که یکی از برنامه های ما حضور حداکثری دانشجویان در حوزه های رفاهیاست، ادامه داد: تمایل ما این است که شوراهای صنفی در تمامی حوزه های رفاهی حضور جدی و فعالی داشته باشد و عملاً فعالیت های این حوزه به دست خودشان انجام شود، چراکه دانشجویان به دلیل حضور مستمر در فضاهای دانشگاهی نسبت به مسایل آگاه تر بوده و می توانند در سریعترین زمان ممکن مشکلات را به حوزه دانشگاه و مسوولین مربوطه منتقل کنند.
دکتر کدخدازاده همچنین با اشاره به برگزاری سومین دوره انتخابات شورای صنفی دانشجویان و اولین دوره انتخابات شورای صنفی تحصیلات تکمیلی در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۷ و ۸ خرداد ماه، عنوان کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کلیه سیاست های اجرایی خود را بر اساس ابلاغیه جدید وزارت بهداشت تبیین کردیم.
وی با اشاره به دلایل تغییر زمان برگزاری انتخابات شوراهای صنفی از اردیبهشت ماه، اظهار کرد: به دلیل عدم تکمیل نمایندگان در حوزه های انتخابی، زمان ثبت نام برای شرکت در انتخابات و به تبع آن تایید صلاحیتها، تمدید شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه شوراهای صنفی و سایر تشکل های دانشجویی در واقع پل های ارتباطی بین حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی و در سطح وسیعتر مدیریت دانشگاه با دانشجویان هستند، گفت: انتظار ما از دانشجویان فعال در این تشکل ها و شوراها این است که این ارتباط یک طرفه نباشد و کلیه مسائل و خواسته های مطرح شده از سوی دانشگاه نیز به دانشجویان منتقل شود. بنابراین از آنجاکه اعضای نهادهای دانشجویی به خصوص شوراهای صنفی توسط دانشجویان انتخاب می شوند باید به عنوان نماینده دانشجو تمامی پیام ها را درست، دقیق و به موقع منتقل کنند.
بستر حضور حداکثری دانشجویان در انتخابات فراهم شده است
امیرحسین حکیمیان مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با اشاره به انتخابات پیش روی شوراهای صنفی، خاطرنشان کرد: شورای صنفی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وارد سومین مرحله انتخابات شده، بر اساس ماهیت فعالیت این شورا در امور صنفی شامل امور رفاهی، خوابگاهی و تغذیه، دانشجو موظف است به عنوان نیروی مثبت و همکار در کنار همکاران دانشگاه فعالیت کند. این مساله برای دانشگاه یک فرصت است، چراکه در کنار دانشجو راحت تر و صمیمیتر میتوان خدمات را ارایه کرد.
وی درباره مشارکت دانشجویان در انتخابات شورای صنفی اظهارکرد: دانشجویان در ثبت نام، مشارکت خیلی خوبی داشتند و با توجه به تغییر زمان انتخابات از ۲۴ و۲۵ اردیبهشت ماه به ۷و ۸ خرداد ماه یک زمان مناسب تر و بازه زمانی بازتری برای تقویت و حضور حداکثری دانشجویان فراهم شده است.
وی افزود: انتخابات شورای صنفی امسال به دو صورت شورای صنفی دانشجویان و تحصیلات تکمیلی برگزار می شود و بر این اساس ۷ خرداد ماه انتخابات شورای صنفی ۱۴خوابگاه و ۸ خرداد انتخابات شورای صنفی ۱۳ دانشکده دانشگاه برگزار خواهد شد.
مدیرامور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در خاتمه در خصوص زمان برگزاری انتخابات شورای صنفی ومشارکت دانشجویان گفت: فرجه امتحانات از ۲۳ خرداد شروع می شود و باتوجه به تبلیغات صورت گرفته و بازخوردی که از محیط داریم، ان شالله دانشجویان حضور پررنگی در انتخابات خواهند داشت.
انتهای پیام