دکتر علی گنجعلی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص “عوامل موفقیت در آزمون مصاحبه دکتری” تاکید کرد: یکی از عواملی که میتواند به طور مستقیم یا غیر مستقیم در قبولی مصاحبه دکتری تاثیرگذار باشد، تسلط به فن بیان قوی است، اما همه چیز به توانایی پاسخگویی، استدلال و استنتاج دانشجو بستگی دارد.
وی با بیان اینکه تسلط به زبان تخصصی در هر رشته از ملزومات پذیرش در مصاحبه دکتری نیست، اما فاکتور تاثیرگذاری خواهد بود، اضافه کرد: زمانی که داوطلبان در مصاحبه ورودی مقطع دکتری پذیرفته میشوند، زمان کافی برای تقویت سطح زبان و بهدستآوردن نمره لازم در آزمونها دارند و میتوانند خود را به سطح قابل قبولی برسانند.
مدیر آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با جزئیات مصاحبه پذیرفته شدگان در آزمون دکتری ۹۷ این دانشگاه، بیان کرد: از پنجم خرداد ماه مصاحبه از پذیرفتهشدگان آزمون دکتری در دانشگاه فردوسی آغاز شده و اطلاعیه و برنامه زمانی در سایت سازمان سنجش موجود است و دانشجویان میتوانند برای انجام مصاحبه اقدام کنند.
گنجعلی افزود: جدول زمانی مصاحبه شوندگان نیز در سایت دانشگاه فردوسی به تفکیک دانشکدهها و رشتهها موجود است که دانشجویان باید طبق این زمانها برای مصاحبه به دانشگاه و دانشکده مورد نظر مراجعه کنند.
نماینده تامالاختیار سازمان سنجش در خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به هر رشته برخی از دانشکدهها از پذیرفتهشدگان آزمون کتبی و مصاحبه و برخی دیگر تنها مصاحبه خواهند گرفت. تعداد قبولی چند برابر ظرفیت است و پس از انجام مصاحبه نفرات پذیرفته اعلام خواهندشد. اطلاعات تخصصی و عمومی و سی وی یا رزومه دانشگاهی هر دانشجو میتواند در قبولی او در آزمون مصاحبه تاثیر بهسزایی داشتهباشد.
گنجعلی با اشاره به اینکه «کارنامه نهایی و پاسخ آزمون مصاحبه فقط از طریق سایت سازمان سنجش اعلام میشود»، عنوان کرد: کارنامه و پاسخ نهایی آزمون مصاحبه مقطع دکتری نهایتا یکماه آینده در سایت سازمان سنجش اعلام میشود و داوطلبان بر اساس رشته، دانشکده و دانشگاه موردنظر میتوانند اسامی خود را مشاهده نمایند.
انتهای پیام