چهارشنبه , ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵
صفحه اصلی / سیاسی / سیاست خارجی و هسته ای / عراقچی: تا زمانی در برجام می مانیم که منافع مان از این توافق تامین شود
عراقچی: تا زمانی در برجام می مانیم که منافع مان از این توافق تامین شود

عراقچی: تا زمانی در برجام می مانیم که منافع مان از این توافق تامین شود

معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: تا زمانی در برجام می مانیم که منافع مان از این توافق تامین شود و همیشه موضع ما این بوده است .

عباس عراقچی

به گزارش کسب و کار نیوز، سید عباس عراقچی در سخنانی در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در زمانی که ترامپ مصمم بود از برجام خارج شود و شانزده ماه تلاش کرد و سعی کرد تا هزینه این خروج به عهده ایران بیفتد اما نتوانست و بعد سراغ اروپایی ها و کنگره رفت اما در آنجا هم نتوانست تا این که در نهایت از توافق خارج شد.

ما تصور نمی کنیم با خروج آمریکا منافع ما تامین شود و در کنار آن به اروپایی ها هم اطمینان نداشتیم اما بعد از خروج آمریکا از برجام اروپا از ایران خواست تا ایران در برجام بماند و این مساله به ایران منتقل  شد و رییس جمهور تصمیم گرفتند چند هفته فرصت دهند تا این مساله بررسی شود.

این خبر تکمیل می شود.

همچنین مطالعه کنید:

رونمایی از دستاوردهای جدید در روز ملی فناوری هسته‌ای/ ثبت بیش از ۱۰۰ دستاورد در ۱۴۰۳

به گزارش کسب و کار نیوز ، «محمد اسلامی» درباره اهم اقدامات این سازمان در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.