صفحه اصلی / اقتصادی / راه و شهرسازی / پلاک نداشتن نیمی از معابر، دلیل کندی طرح «نشانی یکسان» است
پلاک نداشتن نیمی از معابر، دلیل کندی طرح «نشانی یکسان» است

پلاک نداشتن نیمی از معابر، دلیل کندی طرح «نشانی یکسان» است

مدیرعامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران گفت: فاقد پلاک بودن نیمی از معابر کشور یکی از مهمترین علت های کندی طرح ملی نشانی یکسان استاندارد ایرانیان (جی.نف)* است.

به گزارش کسب و کار نیوز، طرح ملی جی.نف شامل شاخص معتبری از نشانی های مکانی است که از طریق ایجاد ارتباط بین داده های متنی و مکانی معتبر، دوباره کاری و خطای مرتبط با نشانی های جعلی و باطل را حذف کرده یا به نوعی کاهش می دهد.
این طرح امکان صحت سنجی یک نشانی فیزیکی به همراه موقعیت و مختصات جغرافیایی آن را مقدور می سازد و هر نشانی که در این پایگاه ایجاد شود، بین چند نشانی همسان مقایسه می شود.
این طرح در سه لایه استانداردسازی نشانی، بازنمایی مکان مرجع نشانی روی نقشه و تولید سرویس های نشانی مکان-محور تهیه شده است.
اجرای طرح ملی جی.نف از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و قرار است تا پایان سال ۱۳۹۹، همه اطلاعات مربوط به اماکن شهری و روستایی کشور به روز رسانی و نشانی استاندارد و مکان-محور آنها تهیه شود.
مدیرعامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران درباره وضع کنونی طرح نشانی یکسان استاندارد ایرانیان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا تاکید کرد فاقد پلاک بودن نیمی از معبرهای کشور اجرای طرح را با کندی روبرو کرده است و باید در این باره شهرداری ها همکاری بیشتری داشته باشند.
«حسین نعمتی» ادامه داد: یکی دیگر از اصلی ترین موانع توسعه سریع طرح ملی جی.نف، بحث تامین نقشه های مورد نیاز است.
نعمتی که معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز است، متولی تامین نقشه را سازمان جغرافیایی کشور برشمرد و افزود: این سازمان فرایندهای پیچیده ای را مطرح می کند که تامین نقشه در زمان کوتاه را سخت کرده، با این همه مذاکره همچنان در جریان است.
وی یادآوری کرد: طرح جی.نف یکی از طرح های مصوب ستاد اقتصاد مقاومتی است و فقط شرکت پست متولی همه بخش های آن نیست؛ بلکه سایر سازمان های مرتبط نیز باید در اجرای این طرح همکاری لازم را داشته باشند.
به گزارش کسب و کار نیوز، بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۲ ابلاغ شد. پس از آن، سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت و پارسال (۱۳۹۶) نیز «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال».
رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار سال ۱۳۹۷ را «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردند.

** لزوم همکاری بیشتر شهرداری ها
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات استاندارد نبودن نشانی های ثبت شده در شهرداری ها را از دیگر عوامل کندی اجرای طرح ملی جی.نف ذکر کرد و گفت: شهرداری ها درباره نشانی های استاندارد مشکلات زیادی دارند؛ به عنوان نمونه در شهر تهران چندین خیابان با نام شهید بهشتی وجود دارد.
نعمتی ادامه داد: مذاکره در این باره با شهرداری ها آغاز و مقرر شده است ابتدا محله ها مشخص شود، پس از آن نام خیابان ها تعیین و معابر دارای پلاک های صحیح شوند.
نعمتی افزود: این طرح ملی برای تکمیل نیازمند آن است که همه زیرساخت ها مانند نقشه های لازم و استانداردسازی نشانی ها فراهم شود و این به همکاری همه دستگاه های مرتبط بستگی دارد.
به گفته وی، اکنون در تهران و قم برخی سرویس های پستی روی جی.نف ارایه می شود.
طرح ملی نشانی یکسان استاندارد ایرانیان شامل یک نشانی ژئوکد شده است.
هریک از نشانی های ثبت شده در این طرح با دقت بالا اعتبارسنجی شده و شامل جزییاتی مانند محله، نام معبر، شماره پلاک و مختصات جغرافیایی منحصر به فرد ملک است.
این طرح پیش از این در استرالیا اجرا شده و شاخص معتبری از نشانی های مکان مرجع در سطح کشور استرالیاست.
در سال ۱۳۹۳ طرح ملی نشانی یکسان استاندارد ایرانیان با دستور رییس جمهوری به شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران واگذار شد تا آن را با کمک ۱۳ سازمان و شرکت اجرا کند.
این طرح به سه بخش کدپستی، کدیونیک یا امکان اختصاصی طول و عرض جغرافیایی مکان‌ها و سامانه یکپارچه سرویس تقسیم می‌شود.
………………..
* GNAF

اقتصام*۲۰۷۸*۱۹۶۱*

همچنین مطالعه کنید:

پرداخت عوارضی آزادراه‌ها پیمایشی شد/ اجازه برداشت عوارضی از حساب بانکی

به گزارش کسب و کار نیوز ، محمود ملازینل، معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.