صفحه اصلی / اجتماعی / آموزش / دولت محیط کسب‌وکار را برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور خلاق فراهم کند
دولت محیط کسب‌وکار را برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور خلاق فراهم کند

معاون علمی رئیس‌جمهور در بازدید از یک استارتاپ داخلی:

دولت محیط کسب‌وکار را برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور خلاق فراهم کند

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: دولت باید محیط کسب و کار را برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور خلاق فراهم کند و ضمن ارائه مجوزها روند سخت‌گیری‌ها را برای راه‌اندازی این کسب و کارها کاهش دهد.

پیام تبریک سورنا ستاری

به گزارش کسب و کار نیوز، سورنا ستاری در بازدید از استارتاپ پویانمایی دیرین‌دیرین، گفت: جوانان خلاق ایرانی نشان داده‌اند از یک محیط کوچک و محدود با تکیه به خلاقیت و نوآوری خود ضمن ایجاد اشتغال، درآمد میلیاردی کسب کنند و این روند می‌تواند الگویی مناسب برای دیگر جوانانی باشد که قصد دارند ایده‌های نوآورانه و خلاقانه خود را به کسب و کار موفق بدل کنند.

وی افزود: دیرین‌دیرین نمونه موفق یکی از همین کسب و کارهای خلاقانه است که موفق شده با تکیه به خلاقیت و نوآوری خود بیش از ۱۷۰ نفر را به طور مستقیم مشغول به‌کار کند و ضمن درآمد قابل توجه، گام مهمی در مسیر فرهنگ‌سازی بردارد.

رئیس ستاد فناوری‌های نرم و هویت‌ساز گفت: امسال برنامه حمایت از شرکت‌های خلاق و فرهنگی به طور جدی‌تری ادامه می‌یابد و اگرچه زمان می‌برد تا مانند شرکت‌های دانش‌بنیان به حجم قابل توجهی برسند، اما شرکت‌های این حوزه می‌توانند به جایگاه مطلوبی در سپهر اقتصاد دانش‌بنیان دست یابند.

وی با بیان این‌که مهم‌ترین رسالت دولت ایجاد زیرساخت‌ها و رفع موانع قانونی از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان است، اظهار کرد: دولت باید محیط کسب و کار را برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور خلاق فراهم کند و ضمن ارائه مجوزها روند سخت‌گیری‌ها را برای راه‌اندازی این کسب و کارها کاهش دهد.

فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان بزرگ‌ترین حمایت از ما بوده است

ابوالحسنی، مدیر مجموعه دیرین‌دیرین مهم‌ترین لازمه رونق شرکت‌های خلاق را ایجاد فضای مساعد و تسهیل فعالیت این کسب و کارها دانست و گفت: مهم‌ترین کمکی که در این سال‌ها به ما شد، حمایت معاونت علمی و فناوری از فرهنگ‌سازی و ترویج اقتصاد دانش‌بنیان بود و علی‌رغم این‌که کمک مالی دریافت نکردیم، اما روند کمک به دریافت مجوزها و تسهیل فعالیت‌ها به این کسب و کار کمک کرد و ما استارتاپ دیرین‌دیرین را اولین بار با کمک و حمایت ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان شروع کردیم.

وی ادامه داد: دیرین دیرین با میانگین بازدید ۸میلیون در فضای مجازی، آشنایی بیش از ۸۰ درصد جامعه با این پویانمایی اکنون بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان ارزش‌گذاری شده و توانسته است گام مهمی در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه بردارد.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی، مجموعه پویانمایی دیرین دیرین با کارگردانی و تصویرگری علی درخشی به مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پرداخته و نیز می‌کوشد تا در جهت فرهنگ سازی در زمینه مصرف بهینه و سالم زیستن و … قدم بردارد. این انیمیشن هم اکنون یکی از پرطرفدارترین انیمیشن‌های کوتاه ایرانی است.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

«افزایش سن بازنشستگی» از فروردین ۱۴۰۳/ با قانون جدید چگونه می‌توان زودتر از موعد بازنشسته شد؟

به گزارش کسب و کار نیوز، محمد محمدی با اشاره به موافقت شورای نگهبان با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.