محمد نقی کاظمیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه البته هنوز زمان کشت این محصول در استان به پایان نرسیده است، گفت: البته این کاهش سطح زیرکشت به دلیل بهره وری بیشتر از منابع آبی و مدیریت این نعمت خدادادی است.
وی با بیان اینکه تاکتون سطح زیرکشت این محصول یک هزار هکتار بوده است، افزود: سطح زیرکشت گوجه فرنگی طی سال گذشته سه هزار و ۲۰۰ هکتار بوده است.
کاظمیان در پاسخ به این سوال که آیا کاهش سطح زیرکشت نیاز استان را تامین خواهد کرد؟ اظهار کرد: نیاز مردم استان و کارخانجات مرتبط با این محصول توسط این مقدار از سطح زیرکشت تامین خواهد شد.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر گوجه فرنگی یکی از محصولات پرآب طلب است که سبب شده تا مردم به سوی کشت محصولات دیگر که کم آب طلب بوده و درآمد بیشتری نیز برای آن ها به دنبال خواهد داشت، بروند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: از سوی دیگر به منظور مدیریت صحیح منابع آبی، در سطح ۱۲۰ هکتار کشت نشایی گوجه فرنگی نیز انجام شده است.
انتهای پیام