صفحه اصلی / ورزشی / سایر رشته های ورزشی / گلایه‌ ملی پوش دوچرخه سواری: وضعیت در دوره قبل بازی‌های آسیایی بهتر بود.
گلایه‌ ملی پوش دوچرخه سواری: وضعیت در دوره قبل بازی‌های آسیایی بهتر بود.

گلایه‌ ملی پوش دوچرخه سواری: وضعیت در دوره قبل بازی‌های آسیایی بهتر بود.

ملی‌پوش دوچرخه سواری ایران، گفت: وضعیت اردوی تیم‌ ‌ملی در دوره های قبلی بازی‌های آسیایی خیلی بهتر بود با این شرایط نباید انتظار زیادی وجود داشته باشد.

مهدی سهرابی

مهدی سهرابی در گفت‌وگو با ایسنا، با گلایه از امکانات و تجهیزات اردوی تیم‌ ‌ملی دوچرخه‌سواری جاده برای حضور در بازی‌های آسیایی جاکارتا، بیان‌ کرد: در دوره‌های قبلی بازی‌های آسیایی اردوهای تیم‌ ‌ملی امکانات خوبی داشت به طوری که ملی‌پوشان حقوق و وسایل و تجهیزات خوبی داشتند و حداقل لباس‌ ها یک دست بود اما الان از هیچ کدام خبری نیست.

او ادامه‌ داد: قبلا اردوهایی که برای بازی‌های آسیایی برگزار می‌شد از لحاظ خوابگاه، غذا، تجهیزات دوچرخه‌سواری به این مشکل نبود و این مساله هم به بودجه فدراسیون بر می‌گردد و نمی‌دانم با این شرایط وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک چطور انتظار نتایج خوب دارند.

سهرابی در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کند در فاصله زمانی سه ماه باقی‌ مانده به بازی‌های آسیایی برای خرید دوچرخه‌های جدید دیر نیست، تصریح کرد: دوچرخه ها و بقیه تجهیزات باید ۲۰ روز تا یک ماه دیگر خریداری شده باشد تا رکابزنان به آنها عادت کنند، اما اگر بگذارند برای لحظه آخر هزینه الکی است. از الان باید فکر خرید تجهیزات باشند. دوچرخه‌سواران هم افراد قانعی هستند و توقع هتل پنج ستاره را ندارند و اگر  جایی کمبودی بوده با آن ساخته اند. اما اردوهای ملی برای بازی‌های آسیایی نباید به این گونه باشد و باید به حال وضعیت ورزش ایران تاسف خورد که به جای این که بهتر شود، بدتر می‌شود. از ما که گذشت، اما وای به حال جوان‌ها.

ملی‌پوش دوچرخه‌سواری جاده ایران در مورد ۹ سهمیه دوچرخه‌سواری در بخش مردان در بازی های آسیایی نیز گفت‌: برگزار کننده بازی‌های آسیایی تعداد نفرات را در ماده استقامت جاده از دو به چهار نفر افزایش داده است. کمیته ملی المپیک هم تعداد سهمیه های دوچرخه‌سواری را کم کرده‌، واقعا نمی دانم با چه ادله‌ای به این شکل تصمیم گیری شده است.

سهرابی در پاسخ به این سوال که در صورت اعزام به بازی‌های آسیایی در جاده رکاب می زند یا پیست، تاکید کرد: اولویت خودم جاده است، اما اگر کادر فنی تصمیم بگیرد که در پیست رکاب بزنم در خدمت هستم.با توجه به این که آخر مسیر بازی‌های آسیایی تقریبا کوهستانی است، خودم تلاشم بر این است به نفراتی که در مسیر کوهستانی بهتر هستند کمک کنم، اما باز هم همه چیز به شرایط مسابقه بستگی دارد. در کل فرقی نمی‌کند کدام یک از ملی‌پوشان مدال بگیرند مهم این است که برای ایران مدال بگیریم.

نایب قهرمان آسیا در پاسخ به این پرسش که ایران چقدر شانس کسب مدال در بازی‌های آسیایی را دارد، گفت‌: ایران در جاده جزو بهترین ها است، اما باز هم نمی‌توان ۱۰۰ درصد نتیجه‌ را پیش‌بینی کرد. علاوه بر ایران، ژاپن، کره، قزاقستان و هنگ کنگ برای کسب مدال  رقابت دارند. ما باید در مسابقه، کار تیمی انجام دهیم و برای دو نفر که بهترین هستند تلاش شود، اما این که هر کدام از رکابزنان برای خودشان کار کنند نمی‌توان نتیجه‌ گرفت.

او در پایان با اشاره به اینکه اردوهای تیم ملی بدون حاشیه برگزار می شود، تاکید کرد: اردوهای تیم ملی بدون حاشیه است و کادر فنی تیم ملی هم با ورزشکاران رفاقت دارد  و در هر کاری مشورت می کند. این طور نیست که نظر خود را تحمیل کند.

انتهای پیام

همچنین مطالعه کنید:

وزنه برداری

تلاش ما رسیدن به مدال آسیایی وزنه برداری بانوان است

به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا,  اکبر خورشیدی درباره ی عملکرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.