صفحه اصلی / اقتصادی / راه و شهرسازی / اختلال ارتباط تلفنی در سه مرکز مخابراتی تهران از فردا
اختلال ارتباط  تلفنی در سه مرکز مخابراتی تهران از فردا

اختلال ارتباط تلفنی در سه مرکز مخابراتی تهران از فردا

ارتباط تلفنی مرکزهای مخابراتی سلمانی فارسی، اشرفی اصفهانی و دکتر حسابی تهران برای انجام عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابلی از فردا (یکشنبه) مختل می شود.

به گزارش شنبه مخابرات منطقه تهران، ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات سلمان فارسی با پیش شماره های ۲۲۰۶ تا ۲۲۰۹، ۲۲۳۴ تا ۲۲۳۸، ۲۲۱۱ تا ۲۲۱۴، ۲۶۷۴، ۲۶۷۶و ۲۶۳۵ در محدوده خیابان های سرو غربی، میدان کتاب و سرو- نبش آسمان ها مختل می شود.
در مرکز مخابرات اشرفی اصفهانی با پیش شماره های ۳۳۰۵ تا ۳۳۱۰، ۳۳۱۶ تا ۳۳۱۹ در محدوده خیابان های شهید پورعبدی، شهید جعفری، شهید کندی و شهید واضحی فرد اختلال ارتباطی ایجاد می شود.
در محدوده مرکز مخابرات دکتر حسابی (مارلیک) با پیش شماره های ۶۵۱۰ تا ۶۵۱۲، ۶۵۱۴ تا ۶۵۱۷، ۶۵۱۹، ۶۵۵۹، ۶۵۳۹و۳۹۶۱ ارتباط تلفنی به مدت ۷۲ ساعت با اختلال همراه است.
در عملیات کابل برگردان، کابل های قدیمی و مسی با فیبر نوری تعویض می شود.
انتقال داده با سرعت بیشتر، قیمت ارزان تر، ظرفیت بالاتر، جلوگیری از تداخل هنگام عبور سیگنال های الکتریکی، مصرف پایین برق و پایداری شبکه از مزیت های کابل های فیبرنوری نسبت به کابل های مسی است.
البته کابل برگردان همیشه به معنی تعویض کابل ها نیست، بلکه به مجموعه تغییرات روی بستر مخابراتی که سبب قطع ارتباط مشترک شود نیز گفته می شود.
آخرین گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حاکی است، ضریب نفوذ تلفن ثابت کشور در بازه زمانی آغاز سال ۱۳۸۶ تا پایان شهریورماه پارسال در حالی به رقم ۳۸٫۶۹ درصد رسید که در سال ۱۳۹۵ این ضریب ۳۳٫۴۳درصد و در پایان خردادماه پارسال ۳۸٫۶۱ درصد بود.
شمار تلفن های ثابت دایری کشور تا پایان سال۱۳۹۵، ۳۰ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۶۳۳ شماره بود و خردادماه پارسال به ۳۰ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۳۲۳ شماره رسید.
افزایش ضریب نفوذ تلفن ثابت به عدد ۳۸٫۶۹ نشان دهنده آن است که با وجود توسعه تلفن همراه در کشور و توزیع بیش از ۱۶۵ میلیون سیم کارت، هنوز تلفن ثابت جایگاه خود را در بین مردم از دست نداده و همچنان یکی از اصلی ترین وسایل ارتباطی مردم با یکدیگر است.
شمار مشترکان پهن باند ثابت کشور تا پایان اسفندماه سال۱۳۹۵، ۹ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۲۳ مشترک بود که در پایان شهریورماه پارسال به ۱۰ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۱۱۸مشترک رسید.
آمار تلفن های همگانی کشور نیز تا پایان سال ۱۳۹۵ حدود ۱۱۵هزار و ۷۶۴ دستگاه بود که تا پایان خردادماه پارسال به ۱۱۵ هزار و ۵۵۰ دستگاه رسید و این امر نشانگر کاهش شمار دستگاه های تلفن همگانی در کشور در رقابت با تلفن همراه است.
شمار روستاهای دارای تلفن خانگی بر پایه آخرین گزارش دفتر بررسی های فنی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ۴۸ هزار و ۹۷۶ روستا رسید.
آخرین آمار دفتر بررسی های فنی معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شهریورماه پارسال منتشر شده و تاکنون به روز نشده است.

اقتصام*۲۰۷۸*۱۹۶۱*

همچنین مطالعه کنید:

بلاتکلیفی ۴ ماهه آئین نامه اعطای وام جدید ساخت مسکن

به گزارش کسب و کار نیوز ، محمد امیر، نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.