به گزارش کسب و کار نیوز، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این قانون به پلیس سنگاپور اجازه میدهد جلوی مخابره هرگونه اطلاعاتی از محل وقوع حملات تروریستی اعم از فرستادن عکس، ویدئو، پیام متنی و پیام صوتی را تا سقف یک ماه در صورت تشخیص مقامها بگیرد.
وزارت کشور سنگاپور که ارائه کننده این قانون بوده اعلام کرد: کشور با یک تهدید تروریستی شفاف و حاضر از جانب افراد به افراط کشیده شده در داخل و همچنین تروریستهای خارجی روبرو است.
این وزارتخانه تصریح کرد: این بسیار مهم است که پلیس را با اختیاراتی تجهیز کنیم تا بتوانند پاسخی سریع و موثر به حملات تروریستی با هر ابعاد و تاکتیکی بدهند و شانس به خطر افتادن عملیاتهای امنیتی خود را به صفر برسانند.
براساس این قانون هر فردی که مفاد صریح این قانون را نقض کند به حداکثر مجازات دو سال حبس و جریمهای معادل ۲۰ هزار دلار سنگاپور روبرو خواهد شد.
به گفته وزارت کشور سنگاپور این قانون موجب خواهد شد که عملکرد پلیس در پاسخ به تهدیدات تروریستی موثرتر شود.
یکی از استنادهای مقامهای وضع کننده این قانون حملات تروریستی سابق در شهرهای بمبئی و پاریس است که در جریان آنها پخش زنده رخدادها از صحنه حادثه به تروریستها اجازه داد اقدامهای بعدی نیروهای امنیتی را پیشبینی کنند.
به عنوان مثال در سال ۲۰۰۸ در جریان حملات تروریستی بمبئی پخش زنده تلویزیونی تدارک نیروهای امنیتی برای حمله به هتل تاج محل که از سوی افراد مسلح اشغال شده بود به آنها اجازه داد که علیه نیروهای امنیتی پیشدستی کنند.
در سال ۲۰۱۵ و در جریان حمله به یک رستوران در پاریس نیز یک تروریست که چند نفر را به گروگان گرفته بود توانست با مشاهده پخش زنده تلویزیونی اقدامات نیروهای پلیس برای ورود به این رستوران، اقداماتی پیش دستانه انجام دهد.
انتهای پیام