به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ادارهکلروابطعمومیوتبلیغات بانک انصار، در ابتدای همایش مهندس شکرریز، رئیس هیئت موسس کارایا از بانک انصار به خاطر آنچه که وی آن را حمایت اثربخش بانک انصار از کارآفرینان کشور نامید، قدردانی کرد.
در ادامه جلسه، آقای فروتن قائم مقام بانک انصار طی سخنانی با اشاره به تاریخچه بانک، دستاوردهای آن را در عرصه مالی وپولی کشور به ویژه بانکداری الکترونیک تشریح کرد وگفت: بانک انصار از سوی نهادهای معتبر در کشور به عنوان یک بنگاه مالی و پولی موفق و حرفه ای ارزیابی میشود و در زمینه بانکداری الکترونیک پیشتاز بوده و از اولین دارندگان کوربنکینگ در کشور بوده است.
براساس این گزارش، پس ازسخنان قائممقام بانکانصار تنی چندازکارآفرینان به ارایه گزارشهای خود درخصوص دستاوردهای فنی شرکت متبوعه پرداخته و سپس آقای دکترفاطمی عضوهئیت مدیره هُلدینگ توسن طی سخنانی به ارایه تصویری از آینده اقتصاد دیجیتال و نقش فناوری زنجیره بلوک پرداخت و فرصتهای سرمایهگذاری در این حوزه، به ویژه دیجیتالیزه کردن دارایی ها توسط دولت و بخش خصوصی را با تأکید بر تسریع خصوصی سازی و کاهش تصدیگری دولت تشریح کرد.
این گزارش می افزاید که بانکانصار در راستای توسعه بانکداری باز و حمایت از اقتصاد دانشبنیان و توسعه اکوسیستم فینتک اقدام به ایجاد و راهاندازی مرکز توسعه فناوریهای مالی نموده است. این مرکز آمادگی همکاری با فعالین اکوسیستم نوآوری وکارآفرینی، تأمینمالی، ارایه خدمات منتورینگ و مشاوره، تأمین فضای کار اشتراکی و سایر حمایتهای موردنیاز فینتکها و استارتاپها را دارد.
شایان ذکراست، سرمایهگذاران نیکاندیش یا فرشتگان سرمایهگذار، کارآفرینان و مدیران اجرایی شناخته شدهای هستند که بطورمعمول بر روی کسبوکارهای کارآفرینان در مراحل اولیه، سرمایهگذاری میکنند. سرمایهگذاران نیکاندیش علاوه بر سرمایهگذاری، با ارایه مشاوره و کمک به کارآفرینان در مقام راهنما نیز ایفای نقش میکنند.