رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی اعلام کرد: مصرف روزانه گوشت مرغ در شهر تهران ۱۲۰۰ تن است که به راحتی تامین میشود. ما تولید مرغ در کشور را به جایی رساندیم که نیاز به صادرات داریم اما زمینه آن فراهم نیست.
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از اتاق اصناف ایران ، مهدی یوسفخانی در مورد تولید گوشت مرغ در کشور گفت: « تولید مرغ در کشور طوری است که انباشت میشود و زمانی که تقاضا کم باشد، قیمت به اجبار پایین میآید و تولیدکننده متضرر میشود.» وی افزود: با شروع ماه مبارک رمضان، تقاضای گوشت مرغ هم اندکی افزایش می یابد و با این اتفاق، قیمتها هم کمی بالا میرود و تولیدکنندهها از ضرری که متحمل شدهاند، تا حدودی رها میشوند. یوسف خانی ادامه داد: «در حالی که با شروع ماه مبارک رمضان بازار گوشت مرغ کمی رونق میگیرد و تولیدکنندگان کمی نفع میبرند، اما با بالا رفتن قیمت ارز و نهادههای مرغ و طیور که وارداتی است، مدتهاست تولیدکنندههای ما متحمل ضرر شدهاند.» رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی درمورد قیمت گوشت مرغ هم اظهار کرد: «با بالا رفتن تقاضا، قیمتها اندکی تغییر می کند. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۵ هزار و ۳۰۰ تومان و هر کیلو مرغ کشتار ۸ هزار و ۱۵۰ تومان است. این در حالی است که اگر قیمت مرغ زنده به کیلویی ۵ هزار و ۵۰۰ تومان و کشتار به ۸ هزار و ۵۰۰ تومان برسد، تولیدکننده تازه از مرحله ضرر خارج میشود و هزینه تولید خود را برمیگرداند.» یوسفخانی درباره مرغ سبز و گلایه از افزایش قیمت آن هم گفت: «مرغ سبز با اختلاف ۴ هزار تومان نسبت به مرغ معمولی در بازار فروخته میشود. درمورد کیفیت و چگونگی کیفیت این مرغها اطلاعی ندارم و متولی آن، سازمان دامپزشکی کشور است چرا که کارخانههای محدودی مرغ سبز را عرضه میکنند و ترجیح میدهم در این مورد نظری ندهم.»
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی
مصرف روزانه گوشت مرغ در شهر تهران ۱۲۰۰ تن است
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی اعلام کرد: مصرف روزانه گوشت مرغ در شهر تهران ۱۲۰۰ تن است که به راحتی تامین میشود. ما تولید مرغ در کشور را به جایی رساندیم که نیاز به صادرات داریم اما زمینه آن فراهم نیست.